Magazin > VIP
54 ogledov

Mirela spremenila svoje poslovne načrte

Mirela Lapanović Ana Gregorič
Nič ne bo s kozmetičnim salonom …

Zmagovalka Big Brotherja, Mirela Lapanović, je po koncu šova povedala, da si želi postati poslovna ženska in da bo denar vložila v kozmetični salon. Po tem, ko jo je na Facebooku kontaktiral poslovnež in ji predlagal sodelovanje, pa je 40-letnica svoje načrte spremenila.

"Okoli sebe zbiram ljudi, ki vedo, kaj delajo. (smeh) Razmišljali smo, da je lepotnih salonov res zelo veliko, zato bi bilo bolje, da denar vložim v drugačen posel. Rada bi imela trgovino, ki je v Ljubljani še ni. V njej bi po dostopnih cenah prodajala prefinjena oblačila, čevlje in modne dodatke. Všeč mi je britanska moda, ki je minimalistična in elegantna. V ta stil bi se rada usmerila. Čeprav cene ne bodo visoke, pa bom veliko pozornosti posvečala blagu, saj me zelo moti, če se že na daleč vidi, da so pri materialih varčevali,“ je za Žurnal24 povedala Mirela in dodala, da bo v njenem butiku lahko vsaka ženska našla nekaj zase.

Njene stranke pa čaka tudi presenečenje. "Imeli bomo posebno akcijo, ki stranki, ki je pri meni zapravila določen znesek, podarjamo ličenje. V načrtu pa imam tudi izposojevalnico večernih oblek.“

Odprtje trgovine naj bi bilo septembra.

Komentarjev 23
  • primoz.g 00:40 23.julij 2016.

    NAgrade itek ni več, ona je broke k crkvena miš

  • Vesna Dolšak 00:03 22.julij 2016.

    Denarci bodo kaj kmalu skopneli, ja. Ne vem, če bo sploh uspela dat v štacuno kako cunjo za prodajo, če ne bo prej zmanjkalo denarcev.

  • Vesna Dolšak 00:02 22.julij 2016.

    Itak. Nobene take trgovine še ni v LJ. Zato pa folk hodi nag. :)