Magazin > VIP
248 ogledov

Mirela v Srbiji žali slovenske moške

Mirela Lapanović Parovi
Primerjala je Milija in Andreja.

Mirela Lapanović je prvič po poroki z Milijem dala intervju za Happy TV, kjer so jo spraševali tudi o odnosu z Milijem, o Andreju ter domnevni nosečnosti.

Na vprašanje, zakaj je Mili tako poseben in kaj je tisto, kar on ima, Andrej pa ne, je odgovorila: "Mili je resnično poseben. Je zelo pozoren, pravi kavalir je. Je nežen, a hkrati pravi moški, ki me je navdušil s svojo iskrenostjo. Smisel za humor mi veliko pomeni. Samo pogleda me in vem, kaj misli. Telepatija in kemija med nama je neverjetna. Andrej ni tako zaščitniški do mene, jaz sem psihično močnejša od njega … Slovenski moški so copate, pri Miliju pa vem, kdo nosi hlače. Rada imam, če moški dominira in mu uspe, da me zapelje, me brani kot kraljico."

Vprašali so jo, kaj bo naredila, če je resnično noseča, odvrnila je, da splav ne pride v poštev, saj tega ne podpira. "Če sem noseča, bom Miliju rodila otroka. Vem, da je ta spočet z ljubeznijo in vem, da bo Mili najboljši očka na svetu," je še dodala Mirela.

Povedala je tudi, da se bo po končanem šovu za nekaj dni vrnila v Slovenijo, predvsem, da vidi svoja otroka. "Jeseni za slovenski trg izide moj erotični roman, v načrtu imam tudi slikanje za Playboy in še en projekt, o katerem ne smem govoriti. Obeta se selitev z moj dragim (z Milijem, op. a.), še prej pa bom otroka peljala nekam na morje."

Komentarjev 30
  • cogocogo 11:18 17.junij 2017.

    samo z lopato po buci ,,ta izrodek je sramota za ljudi ,,,le kdo ima zelodec da se druzi z tem stvorom ze izgled je ogaben kaj sele njena pamet ,,,kako se je narava poigrala na tem stvoru

  • cogocogo 11:16 17.junij 2017.

    pa se res je to bitje je res noro ,,in zakaj jo stalno vlacijo po medijih nekaj je tudi z temi zeloooooo narobe ,,

  • cogocogo 11:15 17.junij 2017.

    zakaj nas posiljujete z to ogabno babo ,,koga briga ta lajdra ,,,ste res ze tako degenerirani da nimate kaj drugega za objavljat ,,,ta stvor res ne sodi v medije le kdo normalen bi se specal za takim izrodkom ,,,se z ...prikaži večdkom ,,,se z palico se je ni zdravo dotikat