Magazin > VIP
92 ogledov

Mirela zaljubljena: Vrnila se je stara ljubezen

Mirela Lapanović Facebook
Zvezdnica Big Brotherja nam je zaupala, da je zelo srečna in sveže zaljubljena v moškega, ki ga pozna že od prej.

"Ja, zaljubljena sem, res je," nam je povedala Mirela Lapanović in dodala, da se s trenutnim izbrancem, 26-letnim Draganom, poznata že od prej. "To je zelo zapletena in dolga zgodba, ki se je začela že pred tremi leti. Imela sem zelo težko situacijo doma in on je stopil v moje življenje in mi olajšal te okoliščine. Midva sva se takrat borila, da bi zveza obstala, vendar sva šla narazen, ker sva imela nekaj situacij in jaz nisem mogla nekih stvari sprejeti."

Pravi, da je zelo vesela, ker ima fanta, ki se z njenimi otroki zelo lepo razume: "On je fant, ki me je imel zelo rad, ko še nihče ni vedel zame. Ko še ni bilo prepoznavnosti in medijev. Veliko mi pomeni, da se tako krasno ujame z mojimi otroki." Pred nekaj leti, ko sta že bila v zvezi, sta tudi živela skupaj, a se je po tem, ko sta šla narazen vrnila k Andreju: "Vrnila sem se zaradi otrok, težko je bilo."

Zdaj pa je zadovoljna, da ima ob sebi moškega, ki jo pozna že nekaj časa in je z njim lahko to, kar je tudi v resnici. Ni se ji treba pretvarjati. "On je fant, ki me je čakal, ki me je imel rad in mi je bil zvest. Vmes so minila leta in ni imel razmerja, on je mene dobesedno čakal. Mislim, da je bilo edino pravilno, da si dava še eno priložnost."

Ko je bila v BB mu ni bilo lahko

"Povedal mi je, da me je spremljal, ko sem bila v šovu in da mu ni bilo lahko gledati, ko sem bila vsa 'nora' in zaljubljena. Ni mu bilo vseeno. Pogovorila sva se in sva si povedala stvari. Verjamem, da me ima res rad," je zadovoljno povedala 40-letna Mirela in dodala: "Ko sem z njim, pozabim na vse, na medije in na Big Brother. On je tisti, ki mi je rekel, da sem ista in da se nisem nič spremenila zaradi prepoznavnosti. Neki osvajači in moški, ki so del estrade, me ne privlačijo, njihov pristop me odbija."

Dan za varen avto

Komentarjev 6
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:04 28.september 2016.

    Sej ta je kr naprej na novo in na novo zaljubljena. Zaljubit se znaš; kaj pa dejansko ljubit človeka ? ( pa ne mislm tle seksa )

  • patron 18:33 27.september 2016.

    marela, imaš već novu guzetinu ????

  • micika 14:34 27.september 2016.

    ta pa je kura zmešana,je!jo drugi nečejo,k je stara,njega bo mau naučila,pol jo bo pred vrata postavil spet