Magazin > VIP
62 ogledov

Mirela zavrnila visok honorar za nastop v Srbiji

Mirela Lapanović Profimedias
Mirela Lapanović nam je zaupala, da so jo producenti že nekajkrat snubili, da bi vstopila v enega najbolj razvpitih resničnostnih šovov na Balkanu.

Zmagovalka slovenskega Big Brotherja Mirela Lapanović je za naš medij povedala, da ji producenti srbskega resničnostnega šova Parovi nenehno pišejo, če se jim bo pridružila in kdaj se bo odločila vstopiti v hišo. Parovi na Balkanu velja za enega najbolj razvpitih resničnostnih šovov in jasno je, da producenti poznajo to sceno na tleh bivše države Jugoslavije, saj so v hiši najbolj odzivna imena različnih resničnostnih šovov. Ksenijo Kranjec, prav tako tekmovalka slovenskega Big Brotherja, jim je uspelo premamiti in dobiti v hišo, a očitno jim ena slovenska tekmovalka ni dovolj.

Producenti si zelo želijo, da bi v hišo vstopila Mirela. "Kontaktirali so me producenti in pišejo mi oboževalci, da bi me radi videli v šovu Parovi. O vstopu sem razmišljala, ker sem si želela oprati ime in dokazati, da sem srečna ženska, ki ne vara. O vstopu nisem razmišljala zaradi honorarja, ki so mi ga ponudili. Ta pa je bil precej visok," je za Žurnal24 povedala Mirela, ki pa višine honorarja ni želela razkriti. Nam pa je pokazala pogovore s srbskimi producenti, kjer so ji pisali konec decembra, preden se je nova sezona šova začela, če so dogovorjeni, da bo v hišo vstopila na božični večer, 25. decembra. Kasneje so ji pisali še v začetku januarja, kdaj lahko računajo nanjo in konec januarja. Glede na sporočila, ki nam jih je pokazala, je razvidno, da si je v šovu resnično želijo.

"V Big Brother sem šla zaradi svoje osamosvojitve, da odprem svoj posel. Zdaj to imam in pretehtala je odločitev, da je družina pomembnejša. Odprtje salona se je malce zavleklo zaradi iskanja primernega prostora in nato zaradi prenove in opremljanja," je dodala Mirela.

Komentarjev 4
  • patron 09:02 20.februar 2017.

    je ugotovila, da je še vedno najbolj varno in sigurno pri starem sponzorju v zlati kletki, ker ga lahko obrača po mili volji...

  • bine.prelesnik 11:24 19.februar 2017.

    Malo poglej okrog sebe, pa boš videl, da tudi pri nas ne zaostajamo.

  • Žvižgač 08:51 19.februar 2017.

    Iščejo znane putanelle, ker normalne ženske ne seksajo po TV šovih z vsakim primitivcem, kise tam pojavi. Mirela kot znana zvesta žena in taka, ki ne da rada, se je ubranila skušnjave in to unovčuje za brezplačno reklamiranje biznisa, kjer ...prikaži več ji pomaga ta portal. Urednik verjetno tudi rad seksa.