Magazin > VIP
52 ogledov

Mireli na vrata potrkala vest: "Sram me je"

Mirela Voyo/ zurnal24.si
Mirela se očitno kesa za svoja dejanja v preteklem tednu, ko je sta z Markom podlegla strastem.

"To je naloga, ne smem z njim govoriti o nekih osebnih temah, ko se naloga konča … Že tako sem v nekem razcepu glede njega, glede Mareta. Imam slabo vest, slab občutek, kot da delam nekaj narobe. Želim si, da se to prekine in da grem jaz svojo pot, on pa svojo. Že tako je dovolj težko, ker so se mi tukaj notri neka čustva razvila, čeprav vem, da je v zunanjem svetu to drugače," se je Tugomirju potožila Mirela, ki pravi, da jo Maša in Tamara silita v pogovor z Markom, a da mu ona ne more pomagati, saj ima že sama dovolj težav.

Mirelo od stresa boli trebuh, Tugomirju pa je še priznala, da je šov iz nje potegnil najslabše: "Ne morem kontrolirati svojih čustev, ne morem verjeti, da se mi to dogaja. Prav sram me je. Ta šov toliko enih stvari potegne iz mene, sram me je." 

A Mirelin partner Andrej je neomajen. "Šova ne gledam več. Že večkrat se je pokesala, jaz ji vse oprostim, a nazaj je ne bom  vzel. Skupno stanovanje, ki sva ga imela v najemu, sem že vrnil in delam na tem, da se preselim nazaj v večstanovanjsko hišo svojih staršev. Z Mirelo se pogovarjam samo še glede otroka."

Komentarjev 6
  • Avatar mike1968
    mike1968 20:19 23.marec 2016.

    Vsi radi gledate kako se f... v šovu in ste bolj papeški od papeža s svojimi komentarji. Zadosti je stara in lahko dela kar hoče in to je njen problem, če jo bo zapustil partner in kako se bo soočala s svojimi otroci.

  • malonaokoli 07:43 23.marec 2016.

    no, sedaj pa toži tv podjetje, ki je iz tebe naredilo karakterno spako za javnost !

  • Papaja Popi 20:11 22.marec 2016.

    Mene je tudi sram..............