Magazin > VIP
75 ogledov

Mireline težave po padcu se nadaljujejo

Mirela Facebook
Mirela še vedno nosi posledice nerodnega padca.

Mirela je pred dobrim tednom hudo padla z odra na eni izmed mariborskih modnih revij in dobila več šivov, ki pa ji še vedno povzročajo težave. "Šivi so se mi vneli, zato sem morala na pregled," nam je povedala in razkrila, da to ni bil njen edini pregled v zadnjem času.

Mirela je namreč mislila povsem resno, ko je povedala, da misli Andreju vrniti silikonske prsne vsadke, ki jih je plačal. O tej možnosti pa se je tudi že pozanimala pri lepotnem kirurgu. "Pozanimala sem se že in bila na pregledu, vendar termina še nimam, ker sem trenutno preveč zasedena. Mislim, da bom to storila proti koncu poletja," pravi in dodaja, da jo bo takšen poseg stal manj kot je prvič Andreja

Komentarjev 2
  • patron 11:20 01.julij 2016.

    butara, bosanska .....!!!!

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:53 01.julij 2016.

    Dragi pisuni na Žurnalu24, a vam res ni jasno, da nas ta perutnina ne zanima. Da je veliko bolj pametnih ljudi v SLO, ki imajo ta moment težave z zdravjem in poškodbami, pa se borijo za vsak dan posebej. Da ...prikaži več to počnejo tiho, brez jamranja...... A lahko mesec dni po koncu BB prenehate z dnevnim objavljanjem povsem nepomembnih "novic" o tej ultraprimitivni in bolestno narcisoidni babi? Res lepo prosim.