Magazin > VIP
13 ogledov

Mirna napoveduje velik HALO

Žurnal24 main
Pevka Mirna Reynolds, ki pravi, da je svoje življenje obrnila na glavo, je o sebi slišala že marsikaj. Tudi to, da bi bil v Sloveniji mir, če bi jo Fritzl zaprl v klet.

Nekdanja članica priljubljene najstniške skupine Foxy Teens Mirna Reynolds se pripravlja na veliko vrnitev. Kot pravi sama, je "nekajkrat na veliko 'popušila', boleče kiksnila in se pojavila v neposrečenih kreacijah". Tega je zdaj konec. Njena rehabilitacija se počasi končuje in lepotička je pripravljena na novo življenje.

Mirna, napovedali ste veliki BUM. Tako z novo skladbo kot z novo podobo. Iz vašega sporočila za medije smo razbrali, da ste se odločili za popolnoma nov slog življenja. Nič več žuranja?

Žuranje je kot ''junk food''. Tako dobro, a tako zelo nezdravo! Sploh pa se človek vsega naveliča. Skrb zase prinaša neprimerljivo več zadovoljstva in sreče, zato se bom raje držala športnih copat in solatke!

Mirna se je odločila za nov življenjski slog. © Mirna Reynolds

 
Kako sprejemate svojo podobo iz preteklosti?
Pač kot takratni del mojega življenja, ki je čisti dokaz, da sem bila potrebna temeljitega ''pucanja'' glave. In kot opomin, česa si ne želim nikoli več.

Kateri impulz je botroval vaši celostni spremembi?
Ni šlo za noben impulz, zadeva se je že dolgo kuhala in je bila neizbežna. Sem pa morala najprej zbrati pogum, da začnem, ker se je v resnici težko posloviti od starih navad, pa naj bodo še tako slabe.

Koliko kilogramov ste izgubili in kako?
14 kilogramov. Kako? Zmernost in vztrajnost sta edini dve besedi, ki kaj štejeta v boju s kilogrami.

So vam pomagali lepotni kirurgi in kaj so popravili?
A ne bi ravno novinarji morali najbolje vedeti, da zapisanega ne smete vzeti dobesedno?

Kdaj ste si rekli: Zdaj pa konec starih dni?
Ko so ti začeli resno načenjati lepoto novih.

Menite, da se boste svojih novih pravil tokrat lahko držali?
Ja. Dvom spodkopava prizadevanja, če še niste slišali.

Kaj je zdaj drugače?
Moj način razmišljanja, prioritete v življenju in zavedanje same sebe.

Kdo je vaš glasbeni idol in kdo vaš lepotni ideal?
Nimam enega glasbenega idola, saj zaradi različnih kvalitet cenim več ljudi. Kar se pevk tiče, sta me v zadnjem času močno impresionirala vokal in interpretacija Leone Lewis , v Sloveniji pa je zame pevka, interpretatorka in estradnica brez konkurence Helena Blagne . Glede lepote pa se mi zdi, da sta za privlačnost veliko bolj kot neke fizične poteze pomembni karizma in dobra energija. Če pa moram nekoga izpostaviti, je to zagotovo Angelina Jolie . Jaz lepše ženske pač še nisem videla.

Kako se sicer spopadate s kritikami?
Kar dobro. Večinoma konstruktivno, če so seveda na mestu in od ljudi, ki jim zaupam. Mislim, da se estradniki hitro naučimo ločiti med dobronamernimi in ''dobronamernimi'' kritikami!

Kaj je bilo najhujše, kar ste slišali o sebi?
Pred kratkim me je zelo šokiral komentar na nekem forumu, kjer je nekdo napisal, da bi bil mir, če bi me Fritzl imel zaprto v kleti. Pa ne zato, ker bi bila osebno užaljena ali jezna, ampak zato, ker še zdaj nikakor ne morem doumeti, da nekdo komurkoli na svetu sploh reče kaj takšnega! Pa čeprav verjetno ne misli resno, bi v vsakem primeru moral k psihologu. A se vi zavedate te neverjetne primitivnosti in nemoralnosti?!

Kdo vas je najbolj razočaral?
Najbolj boli, ko te razočara nekdo, ki ti je blizu. Logično, saj ti je za druge veliko manj mar in tudi ne pričakuješ lojalnosti in iskrenosti. Je pa res, da te take stvari lahko veliko naučijo in okrepijo. O imenih pa ne bi ...

Vaši novi skladbi je naslov HALO?! O čem govori?
Halo?! A res pričakujete, da vam bom pred premiero izdala podrobnosti?


Mirna bo kmalu predstavila svojo novo pesem. © Mirna Reynolds

 
Kakšni so vaši načrti za prihodnost?
Uuuu, veliki. Pravzaprav ogromni! Jaz že 12 let živim z glasbo, za glasbo in od glasbe, pa najsibo kot pevka ali avtorica. To želim početi vse življenje. Kratkoročni načrt je seveda čim boljša promocija skladbe Halo?!, dolgoročni pa naj za zdaj ostanejo samo v moji glavi.

Česa se lahko veselimo?
Nekateri bi besedo ''veselimo'' sicer raje zamenjali s kakšno drugo, ampak bolje, da se čim prej sprijaznijo, da ne grem nikamor! Sicer pa upam, da se boste veselili predvsem glasbe, kot se je veselim tudi jaz.

O čem sanjate?

Uf, o marsičem, tudi o realno skoraj nemogočih zadevah. A sanjati je dobro, ker nas to žene naprej. Svoje želje treba vizualizirati, da se uresničijo. Zadnje čase so moje sanje povezane predvsem s kariero, se pa kdaj pa kdaj prikrade tudi kakšna misel o veliki ljubezni in družini ... In potem se sladkor začne topiti!

O vašem zasebnem življenju ni veliko slišati. Ste kaj zaljubljeni?
Resne zveze nisem imela že kakšna tri leta, prav tako se že zelo dolgo nisem resnično zaljubila. Ne vem, zakaj. Očitno ni pravi čas. Če sem čisto iskrena, mislim, da bi trenutno razum prepričal srce, da nimam ne volje ne časa za partnersko predanost, posesivnost in prilagajanje.

Kam in s kom se boste letos podali na dopust?
Joj, besede dopust pa ni v mojem slovarju! Mogoče samo dva, tri dni oddiha na morju – in to je to. Tako je že nekaj let. Sem pač deloholik, ki ne zna reči ne drugim, še manj pa sebi. Sicer pa obožujem morje, sonce, lahkotne oblekice ... Zato že komaj čakam tiste prave poletne dni. Ali vsaj dan, ko bom lahko obula japonke!

Kaj bi radi sporočili našim bralcem?
Sporočam jim tole resnično in lepo misel, ki sem jo pred kratkim prebrala in mi velikokrat pomaga in me pomiri. "Resničnosti ni, je le zaznava ..." Dogodki v življenju imajo torej samo pomen, ki jim ga sami pripišemo. Kako si razlagamo dogodke, okoliščine in situacije, je povsem odvisno od nas samih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.