Magazin > VIP
241 ogledov

Mirna Reynolds brez dlake na jeziku

(Foto: Mirna Reynolds) Žurnal24 main
Se je še spomnite? Članica nekdanje dekliške skupine Foxy Teens Mirna Reynolds je začela pisati blog.

Mirna Reynolds, nekdanja zvezdnica slovenske glasbene scene in članica dekliške skupine Foxy Teens je začela pisati blog. Pevka, ki sicer že nekaj let ni več v središču medijske pozornosti, se je odločila, da bo svoje misli delila z drugimi ženskami in mamicami.

Blog, ki se imenuje Reyna, je začela pisati ob koncu prejšnjega leta. Posveča se temam, kot so osebna rast, starševstvo, potovanja in druge zanimive zgodbe. Čeprav Mirne za komentar v zvezi z blogom še nismo uspeli dobiti, smo v opisu zasledili spodnji zapis.

"Želim si, da bi bil blog Reyna navdih za vse tiste, ki od življenja hočejo več. Za tiste, ki hočejo zares živeti, ne pa samo obstajati. Za tiste, ki so se odločili, da bodo vse, kar so lahko. Reyna je iskren (včasih brutalno!) in oseben (morda preveč?!) blog o mojem življenju in pogledu na svet. V resnici je to blog o lepih stvareh… O osebni rasti, potovanjih, starševstvu, hvaležnosti ter o vseh malih in velikih vsakodnevnih stvareh, ki delajo življenje zabavno in nepozabno!,“ je zapisala v opisu svoje strani.

Daleč najbolj boleča tema: Uničena kariera

Mirna se v svojih objavah sprašuje, zakaj ženske privlačijo nedostopni moški, o svojih izkušnjah z moškimi in svojem sinu, za katerega pravi, da je 'lolek'. Mirna pa se dotakne tudi teme, ki verjetno zanima vsakega, ki je poznal skupino Foxy Teens. V objavi, ki se imenuje Lekcija mojega poraza ali kako sem uničila kariero, bralcem razloži, kaj se je pravzaprav zgodilo z njo po Foxy Teens.

Zapisala je, da se je po umiku iz scene želela vrniti, a ji to ni uspelo in da si je želela obuditi staro slavo, a ji ni uspelo: "Vmes sem našla samo sebe. In našla sem druge, še bolj noro čudovite sanje, ki se jih tokrat lotevam podkovana s prej naštetimi lekcijami. Ampak, veste kaj? Ko na radiu slišim kakšno dobro pesem, včasih zaprem oči in se vidim na ogromnem odru, pod katerim stoji nepregledna množica. Takrat mi celo telo strese elektrika in dobim solzne oči. Pa ne zaradi žalosti, pač pa zato, ker ob tem začutim neverjetno vznemirjenje in srečo. Izgleda, da je nekje v meni še vedno tista punčka, ki je bila rojena, da bo pevka."

Komentarjev 1
  • matermila 06:41 08.januar 2017.

    o svojih izkušnjah z moškimi in svojem sinu, za katerega pravi, da je 'lolek'.Otroka "loleka" naredijo starši,predvsem mama,ki ga prepozno "odstavi od seska".Nekatere nikoli.