Magazin > VIP
7 ogledov

Mirna Reynolds nima nobene prijateljice

Mirna pripravlja poleten, energičen komad, ki bo govoril o avanturi. (Foto: Arhi Žurnal24 main
Mirna Reynolds živi za glasbo (in od nje). Če je včasih pisala besedila samo za druge izvajalce, pa se je zdaj opogumila in začela pisati tudi zase.

Pevka in tekstopiska Mirna Reynolds se po lanskem enoletnem popotovanju po Aziji, kamor se je odpravila čisto sama, počasi vrača na stare tirnice.

"Začela sem resneje nastopati z bendom, kar se mi zdi, da je cilj vsakega glasbenika. Nimam več nekih dvoumnih komadov in na to se bodo morali ljudje še navaditi. Večinoma pa živim od avtorskih pravic. Veliko pišem oziroma sem pisala za druge izvajalce, kot so Nuša Derenda, Turbo Angles in Domen Kumer. Ukvarjam se samo z glasbo. Ne želim početi ničesar drugega. Tudi ne vem, zakaj bi, če sem v tem uspešna," nam je dejala Mirna.

Zaupala nam je tudi, da pripravlja nov komad. "Dobila sem pogum, da začnem pisati tudi zase. Pripravljam poleten, energičen komad, ki bo govoril o avanturi. Po dolgem času ne bo šlo za žalostno pesem. Upam, da jo bo publika sprejela."

Ljubljančanka nam je razkrila še, da je rada v moški družbi. "Večinoma se družim z moškimi, ženske prijateljice nimam. Moji prijatelji so iz medijskega sveta in imajo enake težave kot jaz, zaradi česar se zelo dobro razumemo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.