Magazin > VIP
66 ogledov

Miša kličejo za nasvete

Mišo Stevanovič POP-TV-2
Po objavi novice, da bo na zaslone prišla nova sezona resničnostnega šova Bar, je Mišo Stevanović postal vroča roba. Navdušenja nad tem, da se Bar vrača, ne skriva.

Novica, da bo na televizijske zaslone spomladi prišel resničnostni šov Bar, je razveselila tudi nekdanje tekmovalce. Zagotovo najbolj prepoznavni obraz prve sezone Bara je Mariborčan Mišo Stevanović. Ljudem je ostal v spominu in mnogi bi ga radi videli v drugačni vlogi tudi v prihajajočem šovu.

"Raznorazne špekulacije obstajajo. O tem se že nekaj časa pogovarjajo na Facebooku, pa tudi kličejo me ljudje, ki so se prijavili, če bi jim lahko pomagal s kakšnimi nasveti," pravi Mišo, ki s snovatelji šova ni v stiku. "Pri taki stvari ponavadi naredijo tako, da te kontaktirajo zelo pozno ravno zaradi tega, da se ne bi preveč mrežilo," pojasnjuje, a priznava, da bi ga sodelovanje mikalo. "Z veseljem bi se odzval povabilu organizatorjev."

Ne skriva pa navdušenja nad tem, da bodo gledalci lahko spet gledali Bar. "Bil sem prav vesel, ko sem videl, da bo spet Bar. Ob pogledu na logotip me je prav zmrazilo, pozitivni občutki so mi šli po telesu. Z velikim veseljem bom spremljal ta šov."

Ob vstopu v takšen šov ima tekmovalec po njegovih besedah dve možnosti. Prva je, da se v šovu pretvarjaš, da si nekaj, kar nisi, da bi bil publiki čim bolj všečen. Lahko pa si to, kar si in poskusiš na osnovi nekega znanja in izkušenj nekaj narediti. Kot dodaja, tekmovalce, ki vstopajo v šov in imajo določene kvalitete, ni treba skrbeti. Ne izključuje pa niti tretje možnosti. "Tretja možnost bi bila, da greš v šov uživat in se prepustiš ter vidiš, kaj bo čas prinesel."

"Jaz sem v Bar šel s precej več izkušnjami kot ostali, tako da sem imel neko prednost. Sem pa v šovu pridobil na prepoznavnosti. Kamor koli sem po tem prišel, kar se te stroke tiče, so me jemali bolj resno," spregovori o svojih izkušnjah po šovu. "Neprestano je treba biti na preži in vzeti, kar se ti ponuja. Iskreno, po Baru se mi je ponujalo precej stvari."

Napoved šova je vzbudila spomine tudi pri drugih tekmovalcih. Mišo pravi, da so v stiku ostali še kakšno leto po koncu šova, potem pa so se porazgubili. Zdaj so z nekaterimi spet stopili v stik ravno zaradi najave nove sezone.

Komentarjev 2
  • Robi Štimec 16:31 31.december 2014.

    samo njega ne.....rajši klošarja kakor njega

  • svašta 08:29 31.december 2014.

    joj joj joj, kakšen big deal delajo zaradi enih blesavih šovov. in zdej je ta mišo, k je en kelnar, glavni na vasi in najbolj pameten. tko k tisti bine k kuha. dejte se mal na realna tla spustit no...kaj ...prikaži več sta pa naredila pomembnega v življenju??? ne podcenjujem vajinih poklicev ampak halo???? nič posebnega nista!!!