Magazin > VIP
67 ogledov

Miša Molk o "perverzni“ ponudbi RTVS

Miša Molk in Ula Furlan Osebni arhiv
Ula Furlan je za ukinitev oddaje Nedeljsko popoldne z Ulo izvedela od mame Miše Molk.

Ula Furlan je za radijsko oddajo Torek ob petih istoimenskega mobilnega tednika, ki se predvaja na Radiu Terminal, povedala, da skorajda do konca ni vedela, da bodo njeno oddajo Nedeljsko popoldne z Ulo ukinili. Novico je sicer izvedela od svoje mame, Miše Molk. "Teh pogovorov je bilo veliko, da jo bodo ukinili pa se mi je zazdelo takrat, ko mi je bila ponujena najbolj perverzna, sprevržena ponudba, in sicer vodenje Nedeljskega popoldneva,“ je za omenjeni portal povedala Molkova in dodala, da je sprva mislila, da je šala, a hitro spoznala, da Mario Galunič, odgovorni urednik Razvedrilnega programa TV Slovenija, misli resno. "Rekel je, da je prepričan, da bi oddajo znala dobro postaviti in voditi. Pa sem si mislila: 'Mahni jo s svojo roko, ne z mojo.'“

Miša, že dolga leta prva dama TV Slovenija, je sicer namignila, da se ponudb komercialnih televizij sedaj ne bi več branila. Nekoč ji je pogovorno oddajo na POP TV ponudil Tomaž Perovič, a je odklonila. "Imela sem izvrstne urednike, ki so me spoštovali in mi pustili rasti. Nisem imela pomislekov ali predsodkov do komercialnih televizijskih mrež, sem pa bila v tistem času najbolj plodovita na svoji televiziji. Zdaj pa, če bi bila vsebina, ki bi jo sprejeli, po mojem predlogu in bi jo skupaj oblikovali tako, da bi sledila mojim ciljem, kar se tiče televizijskega dela, bi šla tudi drugam,“ je dejala Molkova.

Komentarjev 4
  • mb 11:50 11.februar 2015.

    spet nekdo po vezah in poznanstvih....banda mafijska

  • matermila 09:26 11.februar 2015.

    Videti je,da je korito postalo premalo,ali je pa hrane v njem premalo,Furlanka naj gre na trg,kot množica mladih,tastara pa v penzion,dovolj je mladih plastičnjakov,ki jo bodo zlahka zamenjali.

  • OF 08:12 11.februar 2015.

    plastik fantastik naj gre v penzijo, furlanka pa naj išče službo tako kot vsi navadni smrtniki