Magazin > VIP
71190 ogledov

Miša Molk razkrila hude zdravstvene težave

Miša Molk, Ula Furlan Elle
Ne boste verjeli, kaj se ji je dogajalo …

Mama in hči, Miša Molk in Ula Furlan sta bili gostji podkasta Elle. Voditeljica Petra Windschnurer ju je spraševala o njunem odnosu, življenju na splošno ter njuni poklicni poti. Miša je zelo iskreno razkrila, kaj se ji je dogajalo v preteklosti.

"Sama sem imela panične napade od verjetno preveč dela. Danes bi temu rekli 'burn out' (izgorelost, op. a.). Mi tega takrat še nismo poznali. Ko sem bila v istem času mama, partnerica in sem imela zelo veliko dela tudi v službi. Ta izkušnja me je na nek način močno otesala, da ni treba vsega takoj, vsega 100 %, ampak toliko kot zmoreš. In da je treba reči 'ne', treba je reči 'nimam časa', 'ne utegnem', 'bom jutri ali pa nikoli'," je povedala Miša.

Ula je pripomnila, da je sama imela probleme s pretiranim ugajanjem ljudem, saj je obljubljala, da gre na kavo s to prijateljico, na rojstni dan z ono prijateljico … In seznam se sploh ni končal. A kmalu se je čez čas tudi ona naučila reči ne. Povedala je tudi, da je pri štirinajstih mamina navodila o pospravljeni sobi ignorirala, danes pa jih ceni, saj če delovna površina ni urejena, ne more delati.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 17
  • Grof 18:21 03.marec 2024.

    Na prvi pogled, sem posumil, da gre morda za pujsiko Tamaro Vonta, ..

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:49 03.marec 2024.

    Izgorela zaradi preobilice dela. Ena oddaja na mesec plača pa 5k. Kaj naj delavec v gospodarstvu rece na to?

  • 1RTM 13:12 03.marec 2024.

    Botox, salo iz riti v ksiht, podšprajcani joški in ostarela presstitutku se na ogled postavi! Neprecenljivo ! ! !