Magazin > VIP
0 ogledov

Mischa mora shujšati

Mischa s soigralcem iz serije The Beautiful Life, Nicijem Tortorellom. Žurnal24 main
Mischa Barton, ki je nedavno doživela manjši duševni zlom, se znova spopada s težavami.

Suhljata igralka, ki je zaslovela z vlogo v mladinski nadaljevanki The O.C., bo morala izgubiti nekaj kilogramov. Dieto zahtevajo ustvarjalci serije The Beautiful Life, v kateri bo Mischa blestela v glavni vlogi. Zahteva je mlado igralko šokirala do solz.

"Zaveda se, da ji za hrbtom govorijo, da je debela. Ve tudi, da je težja, kot bi za vlogo morala biti, a slišati to, je vseeno šok," je povedal neznani vir. V seriji The Beautiful Life Mischa igra manekenko in za to vlogo bi morala biti bolj suha, kot je.

"Sesuta in objokana je. To je velik pritisk za nekoga, ki je ravno prišel iz psihiatrične bolnišnice," je še povedal vir.

Hitro jo zasvoji
Njena prijateljica Suzanne Coppin je razkrila, da Mischo zelo hitro zasvojijo stvari. "Zasvojena je lahko prav z vsem – alkoholom, cigaretami, hrano in slavo. Vsi vemo, da se trudi, zato jo podpiramo," je povedala Suzanne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.