Magazin > VIP
28 ogledov

Misice zastrupljene, izbor ogrozili protesti

miss Slovenije Maja Cotič
1/7
Osebni arhiv
Naša misica Maja Cotič je že slaba dva tedna na Baliju, kjer se bo konec septembra odvijal svetovni izbor Miss sveta, a stvari so se pretekli teden malce zapletle.

Misice z vsega sveta, ki se bodo 28. septembra potegovale za krono najlepše, so se prejšnji teden zastrupile, saj so nehote zaužile vodo iz pipe. Med njimi je bila tudi naša Maja, ki je razložila, da se je z dekleti zastrupila, ko so nepremišljeno pile naravne sokove, ki so jim jih dali na recepciji hotela. S samimi sokovi je bilo sicer vse v redu, a v njih so plavale kocke ledu, ki so bile krive za nemalo težav.
Skoraj polovica deklet je namreč imela hujše prebavne motje, k zdravniku je morala tudi 24-letna miss Slovenije. A tam so zanje dobro poskrbeli in jim dali zdravila, s katerimi se jim je prebava že uredila. Je pa Maja ob tem povedala, da so ugotovile, da se je bolje pregrešiti in spiti pločevinko coca-cole kot pa kaj drugega.

Zaradi protestov ostale na Baliju

Sicer pa bi morale misice že pred nekaj dnevi zamenjati lokacijo in se z Balija odpraviti v Džakarto, a so si organizatorji zaradi množičnih protestov, ki se trenutno dogajajo tam, premislili in se odločili, da bodo dekleta ostala na Baliju. Kot kaže, se bo tudi finalni izbor zato odvijal na Baliju, vendar pa morajo organizatorji še poiskati prizorišče za zaključni dogodek.

Komentarjev 2
  • Skippy 16:54 16.september 2013.

    Ko greš v tujo deželo, priporočam da se na debelo obložiš s kakšnim zaščitnim sredstvom, da se ne boš česa dotaknil.

  • Trovlak 16:24 16.september 2013.

    Missice, haha... vsakič znova dokazujejo, da "mit" o njihovi pameti še kako drži. To, da se v tujih deželah, ki so že tako znane po slabši higieni, ne uživa nobene surove hrane in neprekuhane vode, ve domala vsak osnovnošolec.