Magazin > VIP
5262 ogledov

Misici, ki sta se spoznali in zaljubili na lepotnem tekmovanju, sta se poročili

Mariana Varela instagram
Poročili sta se Mariana Varela in Fabiola Valentín, miss Argentine in Portorika.

Dekleti, ki sta se spoznali na lepotnem tekmovanju Miss Grand International leta 2020, sta svojo zvezo dalj časa skrivali, zdaj pa je Mariana z objavo videoposnetka na Instagramu poskrbela, da njuno razmerje ni več skrbno varovana skrivnost ter da je čas, da tudi drugi spoznajo delček njunih najprijetnejših trenutkov. V objavi so strnjeni najčarobnejši trenutki za dekleti, od zaročnega dne do skupnih potovanj in poljubov med zaljubljenkama. Njuno poroko je Mariana opisala kot "poseben dan". Glede na njeno objavo sta se dekleti poročili 28. oktobra. Fabiola je enako objavo delila tudi na svojem Instagram profilu.

Številni sledilci so jima v komentarjih čestitali, med drugim jima je čestitala tudi manekenka Abena Akuaba, ki je osvojila naslova Queen Beauty Universe 2016 in Miss Grand International 2020. Mariana Varela je zastopala Argentino na Miss Universe 2019 in kasneje za Miss Grand International 2020. Fabiola Valentin pa je leta 2020 osvojila naslov miss Portorika.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.