Magazin > VIP
53 ogledov

Misico na svetovnem izboru čaka varuška

Lana Mahnič Jekoš
1/7
Anže Petkovšek
Aktualna miss Slovenije Lana Mahnič Jekoš bo danes ob 16. uri odletela proti Londonu, kjer bo 6. novembra na svetovnem izboru predstavljala našo državo. Pred njenim prihodom smo izvedeli marsikaj zanimivega.

Prva zanimivost je ta, da bo Lano letos na svetovni izbor pospremila Eva Repič, ki je vodja projekta Miss Slovenije. A Eva pravi, da z našo predstavnico ne bo odpotovala zato, ker bi zaradi lanskoletnega odstopa Sandre Adam potrebovala spremstvo, temveč zato, ker ima Eva tam sestanek z lastnico licence za Miss sveta. "Kot sem že lani povedala, lastniki licenc ne smemo spremljati misic. Si bom pa svetovni izbor letos ogledala v živo." Spomnimo: Sandra Adam je lani odstopila iz tekmovanja, uradno zaradi šibkega zdravja, neuradno pa zaradi živčnega zloma.

Varuške in psihologi na razpolago

Tudi ob prihodu na Otok Lana ne bo sama. Poleg sotekmovalk jo bo namreč spremljala še varuška. "Ena varuška skrbi za dve dekleti. Je nekakšna osebna asistentka, ki jim recimo prinese tableto, če jih boli glava, jih zmasira, pomaga pri oblačenju ... Poleg tega pa pet deklet varuje po en varnostnik. Z njimi potujeta tudi dva psihologa in deset zdravnikov," nam je razložila Repičeva.

Lana bo v Veliki Britaniji ostala do 8. novembra, v tem času pa bodo dekleta Otok prečesala po dolgem in počez, zato sta kovčka, ki ju bo imela s seboj, temu primerno napolnjena. "Poleg glavne obleke, s katero se bom predstavila na finalnem izboru, bom imela s seboj še štiri večerne obleke, koktajl obleke, kozmetiko, darila in ogromno drugih stvari."

Pestri dnevi pred odhodom

Seveda so bili zadnji tedni in dnevi za našo predstavnico precej naporni. Med drugim se je pred dobrim mesecem razšla s fantom, saj jima razmerje na daljavo ni uspevalo. "Nisva več skupaj – na žalost ... ali pa na srečo (smeh). Jaz sem tukaj, on živi v Londonu, tako da ni šlo." Dan pred odhodom je celo padla po stopnicah, a se je na srečo vse končalo dobro. Upajmo, da se kaj takšnega ne bo ponovilo na finalnem izboru, saj se bo Lana po odru sprehodila v dolgi zlati obleki Maje Ferme. "Mislim, da ne bi smela imeti težav s to obleko," nam je zagotovila in dodala, da ji bo srečo zagotovo prinesel tudi poseben talisman, mamin prstan, ki jo spremlja vedno in povsod.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.