Magazin > VIP
164 ogledov

Misico prestrašila in odpeljala policista

Jinny Ribič Osebni arhiv
Misica Jinny Ribič je imela neljubo prigodo s policisti.

Ker se misica Jinny Ribič ni odzvala na vabila za pričanje, so jo na sodišče privedli kar policisti.

"Ura je bila okoli pol osmih, ko sta na vratih potrkala policista v uniformi. Najprej sem se ju ustrašila, saj sem se zbala, da se je komu kaj zgodilo. Potem sta mi razložila, zakaj sta prišla," je povedala misica, ki je lani zaradi dela in obveznosti ni bilo na razpravo in se je opravičila, ni pa vedela, da je bila vabljena še na eno razpravo, in sicer januarja.

Hitro se je oblekla. Policista sta jo najprej peljala na bližnjo policijsko postajo, tam pa je čakala na prevoz do Murske Sobote. Ker je bila precej zmedena, sta ji policista vse pojasnila. Oba sta bila po njenih besedah zelo prijazna. "Na srečo sta bila resnično človeška in sem jima hvaležna, saj me je bilo malo strah, kaj se bo zgodilo. Bili so zelo korektni, prijazni, razložili pa so mi cel postopek. Res sem vesela, da imamo take fante v modrem, ki jih redko kdo ceni,“ jih je pohvalila.

Za kakšno razpravo, na kateri je pričala, gre, nam misica zaradi poteka postopka ni mogla razkriti, povedala je le, da bila vabljena k preiskovalnemu sodniku. "Lahko povem le, da sem priča za nek dogodek, ki sicer nima nekega večjega pomena, gre zgolj za formalnost, ki pač mora biti opravljena," je razkrila.

"Poudarjam, da se pričanju nisem želela izogniti, daleč od tega. Ko so mi poslali pošto, me ni bilo doma, ker sem bila na oddihu na Tajskem. Ko so poslali vročevalca iz sodišča, me iz istega razloga ni dobil. Ko mi je sodnik osebno pisal na elektronsko pošto, je ta šla med neželeno pošto in tako je sploh prišlo do zapleta," je še pojasnila in dodala, je bil za vse kriv splet okoliščin, iz vsega skupaj pa se je naučila, da mora elektronsko pošto bolj vestno preverjati.

Komentarjev 4
  • Trovlak 14:06 09.februar 2014.

    Kar nekaj. A Janšo so tudi tako vneto iskali, mu pisali na elektronsko pošto in ga prišli policisti iskati na dom?

  • iko 14:09 07.februar 2014.

    Jinny? A ta je indijka, zmeraj tako nasončena?

  • d 17:18 06.februar 2014.

    A Filip je njen zvodnik ?