Magazin > VIP
30 ogledov

"Mislil sem, da me bo Boy George ubil"

Audun Carlsen Reuters
Audun Carlsen je prvič javno spregovoril o noči, ko ga je ugrabil in napadel britanski pevec Boy George.

Norvežan je povedal, da ga je pevec aprila 2007 zvabil v svoje stanovanje. Carlsen je pričakoval fotografiranje, doletela pa ga je nočna mora. "George in njegov prijatelj sta vstopila v spalnico in se vrgla name. Začela sta me tepsti in brcati po obrazu in hrbtu. Nato sta mi nadela lisice in me zmerjala," je izdal Norvežan. A to še ni bilo najhujše. Z besedami "zdaj boš dobil, kar si zaslužiš" sta mu začela groziti z nožem in seks igračko. Preden sta se ga lotila, se je Carlsenu na srečo uspelo iztrgati s stene, na katero je bil priklenjen. Na poti do vrat, oblečen le v spodnjice, ga je pevec udaril z verigo, a ga na srečo ni huje poškodoval. "Še nikoli nisem videl človeka, ki bi bila tako poln sovraštva. Mislil sem, da me bo ubil."

Georgea so leta 2009 zaradi ugrabitve obsodili na 15 mesecev zapora. Odsedel je le štiri mesece, njegova žrtev pa bo trpela do konca svojih dni. Skandinavec od tiste usodne noči dalje namreč trpi za depresijo, razmišljal pa je celo o samomoru. Odselil se je z Otoka, saj se boji pevčevih fanov, ki mu še vedno pošiljajo grozila pisma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.