Magazin > VIP
29 ogledov

"Mislila sem, da bom ostala sama"

Natalija Verboten Facebook
Natalija Verboten se danes v svoji koži počuti veliko bolje kot v svojih 20.

"Od 30 dalje so se stvari v moji glavi postavile na svoje mesto, postala sem zadovoljna sama s seboj in se začela imeti rada ter se sprejela takšna, kot sem. Od takrat je veliko lepše živeti," priznava Natalija Verboten, ki je tudi svojo veliko ljubezen, moža Dejana, spoznala šele, ko je razčistila sama s seboj: "Spoznala sva se malo pred mojim 30. letom. Takrat sem se spoznala in ugotovila, kakšnega partnerja si želim. Prej sem bila nekaj časa sama, saj sem morala razčistiti sama s seboj in s tem, kaj si želim od človeka, s katerim bom preživela življenje. Mislila sem že, da bom ostala sama, a je iznenada prišel Dejan, s katerim sva se najprej hudo skregala, vendar le zato, ker sva bila drug drugemu všeč (smeh)."

Natalija še dodaja, da bi bila, če ne bi spoznala moža, raje sama kot v nekvalitetni zvezi: "Čeprav imam službo, ki od mene zahteva, da sem zelo družabna, sem v resnici samotar. Morda sem malo zaprta in odmaknjena, taka sem že vse življenje. Po vseh fantih, ki sem jih spoznala, sem res mislila, da bom sama, a sem si rekla, da je bolje tako, kot da sem v neki nekvalitetni zvezi. Res moraš vedeti, kaj hočeš."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.