Magazin > VIP
21 ogledov

"Mislila sem, da bom umrla"

Miranda Kerr, Flynn Bloom Žurnal24 main
Naravni porod sinčka Flynna, ki ga ima z Orlandom Bloomom, je bil tako boleč, da je Miranda Kerr v nekem trenutku mislila, da bo umrla.

Victorijin angelček Miranda Kerr je spregovorila o porodu sinčka Flynna januarja letos, ki je bil zanjo zelo huda izkušnja. Med porodom je namreč preživljala res močne bolečine. "V nekem trenutku sem pomislila, da bom umrla in zapustila svoje telo. Zdelo se mi je, kot da gledam samo sebe iz višine, saj je bila bolečina tako močna," se je izpovedala 28-letna lepotica, ki je v prejšnjih intervjujih o porodu povedala le, da je dolgo trajal.

Porodne bolečine, kot pravi, so bile najhujše, ki jih je izkusila v življenju. Pomagala si je s ponavljanjem manter, da ji bo uspelo, da to počne za svojega malega sinka. "Flynn je velik otrok. Ob porodu je tehtal štiri kilograme in pol. Ko sem med porodom trpela bolečine, me je vodila misel, da si zares želim biti mama in da mi je Flynnovo zdravje pomembnejše od česarkoli," je povedala manekenka, ki je že kmalu po porodu prišla nazaj v formo.

Miranda in Flynnov oče Orlando Bloom si delita starševske dožnosti in tudi igralec pogosto pazi na sina. Miranda je razložila, da ko ona poslovno potuje, si doma stisne mleko in ga da hraniti v hladilnik, tako da je že vnaprej pripravljeno za Flynna, ko bo lačen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.