Magazin > VIP
4894 ogledov

Mislili so, da 77-letno estradnico pretepa, a se je z njo le ljubil

Jocelyn Wildenstein
Razvpito Jocelyn Wildenstein, znano tudi pod vzdevkom Catwoman, in njenega zaročenca aretirala policija.

Jocelyn Wildenstein in Lloyd Klein imata zelo burno razmerje. 77-letnica je svojega zaročenca lani hudo poškodovala. Ker je ni poslušal, je nanj najprej zlila vroč vosek, potem pa ga je s svojimi dolgimi nohti opraskala po obrazu in ga s škarjami dvakrat zabodla v prsni koš.

Nič čudnega, da je sosede zaskrbelo, ko so se iz njunega stanovanja razlegali kriki. Policija je oba aretirala, saj je bila prepričana, da se je par pretepal. Wildensteinova je imela modrice na vratu in rokah, 50-letni Klein pa razpraskano čelo. Po razgovoru pa so policisti ugotovili, da gre za nesporazum. Par se ni prepiral, ampak se je tako divje ljubil, da je sosede zaskrbelo. Vse pa se je začelo, ko je eksplodiral lonec, v katerem sta pogrevala večerjo. Kleina je vsebina opekla po nogah. Ko je odšel v kopalnico, mu je 77-letnica sledila, kar je vodilo v strasten seks. "Šla sva v spalnico, kjer sva se predajala krasnemu in zelo strastnemu seksu. Sosedi so to očitno slišali in mislili, da gre za kaznivo dejanje,“ je razložil Klein, Jocelyn, ki je za lepotne operacije zapravila tri milijone dolarjev, pa je dodala: "Lloyd je strasten. V tem uživam, sicer ne bi bila z njim.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.