Magazin > VIP
47 ogledov

"Mislim, da Nana igra hinavsko igro"

(Foto: Pro Plus) Žurnal24 main
Prva izpadla tekmovalka šova Big Brother slavnih Nena Muršič je z nami spregovorila o slavi, goloti in financah. Razkrila nam je tudi, kaj si je privoščila, ko je prišla iz hiše.

Ste se na Big Brother slavnih prijavili sami ali so vas poklicali in povabili k sodelovanju?

Sama se absolutno ne bi nikoli prijavila, ampak so me povabili. Sprva povabila nisem hotela sprejeti. Po prigovarjanju sina sem se nato odločila za nastop. Sama sebe ne vidim kot slavno osebnost, a tisti, ki spremljajo rezultate na področjih, na katerih sem uspela, me poznajo. Drugi pa niti ne toliko, saj se nisem udeleževala družabnih dogodkov.

 

Rebeka Dremelj v hišo ni šla, ker so ji ponudili premalo denarja. Koliko so ponudili vam?

Toliko, da sem bila pripravljena sprejeti. Če bi res ves mesec hodila v službo, ne bi zaslužila toliko. Niso pa bile finance edini motiv. Če bi mi oče otroka ali pa moj otrok samo malo pojamrala ali potožila, da to pa ne, se za to preprosto ne bi odločila. Ampak imela sem podporo doma in tudi željo otroka, zato sem to storila.

 

Zlatko me s svojim agresivnim vedenjem, spektakularnim nastopom, mahanjem, kričanjem, tuljenjem, tolčenjem po mizi malo moti, zato sem ga nominirala.
 

Več kot 500 evrov ali manj?

Absolutno več. Ponudili so mi več, kot govoriva, in jaz sploh nisem bila pripravljena iti noter, sem se pa potem sama pozabavala z eno številko, češ če bodo pa to sprejeli, bom šla. In potem sem bila presenečena, da so to sprejeli.

 

Gre torej za štirimestno številko?

Ja.

 

Ste si razloge za svojo nominacijo že ogledali?

Ja, seveda sem si.

 

Sostanovalci so vam očitali, da ste dominantna in gospodovalna. Kaj pravite na te očitke?

Sama sem perfekcionistka, mogoče zato zahtevam in pričakujem več tudi od drugih. Imam tudi svoja kuharska načela, za katera trdim, da so pravilna, in če se je kdo tega lotil drugače, sem ga opozorila. Vsiljivost je bila torej lahko edina oprijemljiva bilka, ki jo lahko navedejo, zakaj sem nominirana, tako da mi je bilo v bistvu zelo nepošteno, da komaj po enem dnevu, ko sem dala vse od sebe, ko sem hlepela po pohvali, da so bili prisiljeni kar nekoga postaviti pod …

 

Nena Mur%C5%A1i%C4%8D | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Bodo torej vaš obljubljeni štrudelj dobili vsi ali si ga kdo ne zasluži?

Vsi. Ko bodo prišli domov. Največji kos pa bo dobil Činč. Zdel se mi je tudi zelo iskren. Najprej sem čutila, da mu prvi hip nisem ustrezala, sem pa stoodstotna, da sem mu kasneje zlezla pod kožo, in ko sem gledala posnetke, da je bil v šoku, ko sem odhajala, sem vedela, da sem ga osvojila.


Pa menite, da ste ga osvojili še na kakšen drugačen način?

Absolutno ne. Vse, kar smo počeli v hiši, je bilo le na osnovi šale, zabave. Uprizorili smo svojo igrico, vsak je svojo vlogo dobil. In hecali smo se na ta račun, da smo si popestrili dan. Sem pa bila zelo presenečena, ko sem videla, da me je Angelca Likovič obsodila, da sem nekakšna lahkoživka. Tukaj je brcnila v temo.

 

Torej je bila šala tudi, ko ste Gena hoteli potešiti?

Ja, seveda, to je bila vse igra. To ni bilo na najini osebni ravni, to je bilo res v sklopu dramske uprizoritve in prikazali so le izsek, zato je na osnovi tega Angelca mislila, da sem lahkoživka.

 

Kakšno je sicer vaše mnenje o sostanovalcih?

Lahko se pohvalim s tem, tudi drugi bodo videli, ko bodo gledal nazaj, da sem v spovednici ali kjerkoli za vse našla dobro besedo. Jaz nisem govorila čez nikogar, vse sem pohvalila, edino nominacijo, ki sem jo morala dati, sem podarila Pii, ker sem videla, da trpi in je tudi nakazovala, da ne bo zdržala do konca, in če ima že tako domotožje, bom nominacijo dala njej, če si že želi ven. Zlatko pa me s svojim agresivnim vedenjem, spektakularnim nastopom, mahanjem, kričanjem, tuljenjem, tolčenjem po mizi malo moti, zato sem ga nominirala.

Za Playboy bi se fotografirala, kot se fotografirajo razne Slovenke, ki so delno pokrite, tako kot se je zdaj Oriana Girotto.
 

Kdo se vam zdi dvoličen in igra za zmago?

Moram povedati, da me je pozitivno presenetil Gena. Nisem ga poznala osebno, ampak le iz medijev, in o njem nisem imela najboljšega vtisa. Tu pa se je kar malo odpiral in kar naprej sem mu govorila, da me spominja na revnega milijonarja. Res me je prijetno presenetil. Ko pa sem prišla ven, sem ugotovila, kaj se je pravzaprav dogajalo in da me je Nana prav pošteno zavajala. V bistvu se nisem zavedala, da igra le igro dobrosrčne, prijazne, materinske stanovalke, in mislim, da mi je naredila zelo veliko krivico in da je bila ona tista, ki je druge spodbujala k temu, da so me nominirali. Pri Nani imam občutek, da je igrala hinavsko igro.

 

Komu privoščite zmago?

Dokler sem bila v hiši, sem jo privoščila kar Geni. Zdaj, ko sem prišla ven in gledam nazaj, pa mislim, da je vsekakor na mestu Činč, da bi si zaslužil zmago, zato sem svoje mnenje preoblikovala.

 

Kaj si obetate od nastopa v Big Brotherju?

Mogoče kakšno lepo fotografijo, to je pa tudi vse. Zelo rada se fotografiram, zelo rada se nastavljam objektivom in sem tudi fotogenična. Če bi ugledala kakšno lepo fotografijo v časopisu, bi bil moj cilj dosežen. Kaj več si sploh nisem predstavljala, kajti moj cilj pogledati v zakulisje je bil izpolnjen.

 

Če bi vam Playboy za primerno ceno ponudil fotografiranje, bi se slekli, tako kot se je na primer Suzana Jakšič?

Ja, ampak ne tako, da bi razkazovala svoje mednožje. Pristala bi, ampak na tak način, kot se fotografirajo razne Slovenke, ki so delno pokrite, tako kot se je zdaj ta Oriana (Girotto, op. a.).

 

Kaj je bila prva stvar, ki ste jo naredili, ko ste prišli iz hiše?

Najprej sem odprla vrata in pogledala, kako moj otrok spi, vendar ga nisem budila. Druga stvar pa je bila, da sem odprla hladilnik.

 

In kaj ste si privoščili?

Privoščila sem si banano in grozdje, hvala bogu me je čakalo. Zdaj pa me pri moji zlati babici čaka tudi štrudelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.