Magazin > VIP
244 ogledov

Mišo Kontrec: Ostajava brata

Mišo Kontrec POP-TV-2
Žurnalovima mladoporočencema Marini in Alenu Lešniku je v soboto na poroki igrala skupina Langa, vendar je eden od njenih najbolj izpostavljenih članov manjkal.

Mišo Kontrec je skupino začasno zapustil. "Odmor smo si vzeli že pred časom. Ne vem, ali bo trajal pol leta ali eno leto. On (Jože Kontrec, op. a.) lahko še naprej nastopa, tako kot tudi jaz,“ je za nas povedal Mišo in dodal, da je zelo težko napovedati, kdaj bo s skupino Langa spet stal na odru. Na vprašanje, ali sta se z bratom Jožetom sprla, je Mišo odgovoril: "Pavza je bila že dolgo načrtovana. Nič takšnega se ni zgodilo. Bratska ljubezen bo vedno ostala. Ni bilo kreganja. Nisem tip, ki bi se prepiral. Ostajava brata, pogosto se slišiva ..."

Na omenjeni poroki smo z Jožetom na hitro spregovorili nekaj besed. Zaupal nam je, da ga za brata skrbi. Kaj je s tem mislil, nam ni natančno povedal, in tudi Mišo ne ve, o čem je govoril. "Ne vem, kaj je mislil. Ne vem, zakaj bi ga skrbelo. Res je, da sem imel tri tedne manjše zdravstvene težave. Na ušesu sem imel herpes, ampak to ni bilo nič takšnega.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.