Magazin > VIP
62 ogledov

Mišo še vedno buri domišljijo

Mišo Stevanović twitter.com
Mišo Stevanović kljub hitremu življenjskem tempu najde čas zase, kar se mu še kako obrestuje ...

Mišo Stevanović, komentator resničnostnih šovov in gostinec, redno skrbi za svojo kondicijo, zato ni nič čudnega, da ima postavo grškega boga. "Rekreacija je del mene vse življenje. Ker sem imel vmes daljši premor, si trenutno težko predstavljam dva zaporedna dneva brez telesne dejavnosti; to je zame balzam za dušo v tem hitrem življenjskem in napornem poslovnem tempu, me sprošča in razbistri misli," nam je povedal Mišo in izdal, katera oblika rekreacije mu je najljubša: "Najpogosteje tečem ali se odpravim v telovadnico, v zadnjem času sem se lotil še visoko intenzivnih treningov z lastno težo za boljše kurjenje maščob in oblikovanje postave. Seveda pa je relativno visok odstotek lepe postave tudi prehrana. Trudim se uživati čim manj ogljikovih hidratov, jem več beljakovin, zelenjave in pretežno belo meso."

Mladi očka pa za šport navdušuje tudi svojo hčerko Noemi: "Mislim, da ima dobro gensko podlago po obeh straneh, tudi mami je bila namreč aktivna športnica. Noemi je namreč zelo živahna, prava mala telovadka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.