Magazin > VIP
155 ogledov

Miss Earth Slovenije je Rebecca Kim Lekše

Rebecca Kim Lekše
1/38
Anže Petkovšek
Z lento najlepše slovenske zemljanke so danes zvečer okronali Rebecco Kim Lekše, ki se bo decembra na Tajskem potegovala za naslov Miss Earth 2011.

Danes zvečer so v vodnem mestu Atlantis v Ljubljani razglasili zmagovalko lepotnega tekmovanja za Miss Earth Slovenije 2011 – krono najlepše je med desetimi finalistkami prejela Rebecca Kim Lekše. Plavolasa lepotica je titulo prevzela od lanskoletne najlepše slovenske zemljanke Ines Draganovič, po izboru pa je povedala, da je naslova "zelo vesela". Sicer ga lepa Velenjčanka kljub temu, da je bila favoritinja številnih, med drugim tudi Viktorije Manzzini in Tine Gaber, ni pričakovala, vendar si od njega veliko obeta. Pri tem jo podpira tudi njen fant, ki se je lani potegoval za lepotni naziv mister Slovenije.

Titulo prve spremljevalke je prejela Nastja Herzog, naziv druge pa Ana Lipovšek, ki je postala tudi miss Nove. Zmagovalka izbora Rebecca je prejela še lento miss Atlantis in miss Neta.

Na žirantskih stolčkih so letos sedeli telovadec Sašo Bertoncelj, lepotici Nina Osenar in Viktorija Manzzini, miss Earth BIH Aleksandra Kovačević, dr. Svitan Tofant ter Miha Rekar, za zabavo pa so na prireditvi poskrbeli plesalec in koreograf Jernej Šerjak, Gašper Rifelj in skupina Explosions.

Svetovni izbor decembra na Tajskem
Rebecca bo decembra na Tajskem zastopala naše barve na svetovnem izboru Miss Earth 2011, katerega namen je predvsem opozarjanje na zaščito narave, ekološke vrednote, varstvo okolja, zdravo življenje ter druge pereče aktualne probleme, povezane z našim planetom. Med okoli sto lepoticami z vsega sveta bodo tako okronali miss Earth ter njene spremljevalke, ki bodo dobile nazive miss Earth - air, miss Earth - water ter miss Earth - fire.

Komentarjev 1
  • smito23 20:31 16.september 2011.

    Nestrpna Miss :/