Magazin > VIP
30 ogledov

Miss Eco odneslo vreme

"Nekatere kandidatke so v svoje ekoprojekte vključile izobraževanje in spremembe Žurnal24 main
Zaradi slabega vremena prestavili finale lepotnega izbora. Kandidatke bodo čas izkoristile za pogovore z ministri.

Finalnemu izboru novega lepotnega tekmovanja Miss Eco, ki bi se moralo odviti ta konec tedna, je zagodlo slabo vreme. Prireditev je prestavljena na začetek septembra.

Kot so povedali organizatorji, si bodo toliko časa vzeli, ker prihajajo počitnice in marsikdo že odhaja na dopust. Čas bodo izkoristili tudi za dogovarjanje za udeležbo na finalu s prav posebnimi gosti, tremi ministri.

Resnične ekološke težave
"Prepričana sem, da se bodo pogovori z ministrom za okolje in prostor Rokom Žarničem (ta je dekleta spoznal na vseslovenski čistilni akciji in jim obljubil pomoč pri uresničitvi njihovih ekoloških projektov, op. a.), ministrom za šolstvo in šport Igorjem Lukšičem ter ministrom za promet Patrickom Vlačičem, ki se bodo nadaljevali julija, končali pozitivno, saj imajo nekatere kandidatke za miss Eco Slovenije 2010 v svoje ekoprojekte vključeno izobraževanje in spremembe na področju prometa," je povedala Samanta Škrjanec, direktorica podjetja Korak Protokol, d. o. o., organizatorja ekološko-lepotnega izbora. Kot je dodala, pri izboru ne gre za klišeje tipa Rešila bom svet ali Zakrpala bom ozonsko luknjo, ampak za resnične ekološke probleme in možnosti za rešitve.

Tudi priprave za naslednje leto že potekajo. V načrtu je namreč dvojni izbor – poleg miss bodo izbrali tudi mistra, organizatorji pa se že dogovarjajo z našimi južnimi in severnimi sosedi, saj želijo blagovno znamko razširiti na tuje trge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.