Magazin > VIP
211 ogledov

Miss Slovenije je Maja Cotič

miss Slovenije 2013
1/29
Facebook/Gašper FN Jager
Miss Slovenije 2013 je Maja Cotič.

Na Gospodarskem razstavišču se je odvijal lepotni izbor Miss Slovenije 2013, na katerem je sodelovalo 14 lepotic.

Žirija, ki so jo sestavljali Iris Mulej, lepotni kirurg Siniša Glumičić, lanskoletna miss Slovenije Nives Orešnik, direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič, Angelca Likovič in direktor Gospodarskega razstavišča Iztok Bricl, je odločila, da nas bo 28. septembra na svetovnem izboru za miss sveta v Indoneziji zastopala 24-letna Maja Cotič iz Nove Gorice. Prva spremljevalka je postala Laura Škvorc, druga pa Eva Matijaševič.

"Počutim se neverjetno. Ne morem verjeti. To je nepopisno! Tega res nisem pričakovala," nam je povedala Maja, ki se je od razburjenosti tresla.

Prireditev je vodila modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy. Najprej so izbrali miss fotogeničnosti. Naziv je osvojila Eva Matijaševič, asistentka Jonasa Žnidaršiča v oddaji Denar pada. Maja Cotič je osvojila še dve lenti, miss portala govori.se in miss osebnosti. Miss talenta pa je postala Laura Škvorc. Ta je vsem v dvorani dokazala, da si naslov zasluži, saj je v živo zapela pesem Whitney Houston I Will Always love You.

Žirija je nato izbrala sedem superfinalistk, med katerimi so bile poleg prvih treh še Kristina Lesjak, Sara Zemljič, Lara Koren in Loretta Dominkovič.

Za večerne obleke tekmovalk sta poskrbeli oblikovallki Irena Rugel Krajcer in Jerneja P. Zhembrovskyy, vsaka je skreirala sedem večernih oblek, Jerneja pa je poskrbela tudi za izhod v dnevnih oblačilih.

Komentarjev 2
  • petra777 15:02 07.julij 2013.

    Cotič? SLOVENSKA MISS!

  • spenjac 08:02 05.julij 2013.

    lepo so izbrali. smešno bi bilo samo, če bi na zadnjih nekaj slikah dame imele dlani obrnjenje navzdol:)