Magazin > VIP
48 ogledov

Miss športa je plesalka Lea

Miss športa
1/15
Žurnal24 main
Slovenci smo bogatejši za novo miss. V Festivalni dvorani so sinoči namreč okronali osmo miss športa, naziv pa je prejela 18 letna Ljubljančanka Lea Perovšek.

"Sem zelo vesela zmage, saj je nisem pričakovala, ker je bila konkurenca med dekleti huda. Kljub konkurenci pa smo se s puncami odlično zabavale in se dobro razumele," je povedala Lea, ki se kot plesalka ponaša še z enim zavidljivim naslovom in sicer je državna reprezentantka v standardnih in latinskoameriških plesih.

 

Naziv so prejela še tri dekleta in sicer je prva spremljevalka postala Anja Mihelič, druga spremljevalka Iva Blatnik in miss fotogeničnosti Zala Windschnurer.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Prireditev, ki sta jo povezovala športna novinarja Mateja Janežič Hemler in Jure Tepina, je potekala predvsem v športno glasbenem slogu, s številnimi navijači deklet. Vseh 19 lepotic se je predstavilo v treh izhodih in pokazalo svojo točko iz športa, ki ga trenirajo, medtem ko so zbrano občinstvo zabavali številni glasbeniki.

 

Zmagovalka, ki je zanimivo že pred tem nazivom zmagala tudi na glasovanju ene od spletnih strani, kjer dobila največ glasov od vseh kandidatk za miss športa 2010, je prejela tudi številne lepe nagrade, med drugim avto v enoletno uporabo.

 

Dogodek, ki so se ga udeležili tudi nekateri znani slovenski športniki med njimi nogometaš Sebastjan Cimerotič – Cime in smučarski skakalec Jernej Damjan, je trajal dolgo v noč, ko so zbrani proslavili še s torto in penino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.