Magazin > VIP
21 ogledov

Miss Tadeja v šahu raje z moškim

1/2
Žurnal24 main
Aktualna miss Slovenije Tadeja Ternar je po prihodu s Kitajske razkrila še sveže vtise s svetovnega tekmovanja in nam zaupala nekaj svojih misli o lepoti in osebnih preferencah.

Miss Slovenije 2007 Tadeja Ternar se je po prihodu s Kitajske, kjer je potekal izbor za Miss sveta, še polna vtisov oglasila na Žurnalu24. Sijoča misica nam je zaupala svoja občutja na svetovnem lepotnem tekmovanju. Všeč ji je bilo predvsem pozitivno vzdušje, saj je večina deklet izbor izkoristila za sklepanje prijateljskih vezi. Tadeja pravi, da ne bo postala še ena od pojočih misic, temveč se bo raje posvetila manekenski karieri. V njenem priljubljenem hobiju šahu ima za nasprotnika raje moškega, naslov svetovne šahovske prvakinje pa bi postavila pred naslov najlepše na svetu. V lepotnih operacijah ne vidi posebne nuje, pri ženskah ji je veliko bolj všeč naravni videz.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.