Magazin > VIP
28 ogledov

Miss Universe postala Američanka

Miss Universe, Olivia Culpo
1/3
Reuters
V Las Vegasu so izbrali novo Miss Universe.

Laskavi naziv je tokrat pripadel 20-letni Američanki Olivii Culpo, ki je osma Američanka s tem lepotnim nazivom. Rjavolasko iz Rhode Islanda je med 89 tekmovalkami izbrala desetčlanska žirija. Med vprašanji, ki jih je zmagovalka dobila, je bilo tudi, katere stvari ne bi nikoli več naredila. Njen odgovor je bil, da se med odraščanjem ne bi spravljala na sestre in brate.

Prva spremljevalka je postala mis Filipinov Janine Tugonon, druga spremljevalka pa mis Venezuele Irene Sofia Esser Quintero. Za mis simpatičnosti so izbrali mis Gvatemale Lauro Godoy.

Med letošnjimi tekmovalkami, ki morajo biti stare med 18 in 27 leti, ne smejo biti poročene ali imeti otrok, ni bilo slovenske predstavnice.

Prenos prireditve iz hotela Planet Hollywood v Las Vegasu si je po besedah organizatorja v 190 državah ogledala milijarda gledalcev. Na prireditvi so se z minuto molka poklonili žrtvam nedavnega strelskega pokola v osnovni šoli v Connecticutu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.