Magazin > VIP
48035 ogledov

Miss universe postala Američanka, a vsi govorijo o miss Kosova

miss universe Profimedia
Z Američanko se niso vse veselile.

Na 71. lepotnem izboru za Miss universe je zmagala Američanka R'Bonney Gabriel. Prva spremljevalka je bila Venezuelčanka, druga pa lepotica iz Dominikanske republike. 

Po družbenih omrežjih se je razširil video razglasitve zmagovalke, na katerem se lepo vidi, da se niso vse tekmovalke veselile z zmagovalko. Medtem ko je Venezuelčanka poraz sprejela z nasmehom in veselje za sotekmovalko dobro zaigrala, pa misica iz Kosova Roksana Ibrahimi (v ozadju v zlati obleki, desno od Venezuelčanke) ni mogla skriti svoje slabe volje in je za zmagovalko stala s kislim obrazom.

23-letna Roksana iz Prištine študira stomatologijo, za seboj pa ima tragično zgodbo. Za rakom ji je umrla mama in od takrat lepotica pomaga bolnikom s to boleznijo ter podpira organizacijo, ki je bolnim zagotavlja sredstva za zdravljenje.

Zmagovalka večera se je v zgodovino sicer vpisala dvakrat, prvič leta 2021, ko je postala prva Američanka filipinskih korenin, ki je osvojila naziv Miss Teksasa. Kmalu bo stara 29 let, kar pomeni, da je postala tudi najstarejša miss universe vseh časov.

 

Komentarjev 1
  • pravičnik77 16:11 17.januar 2023.

    vse so bile tam z namenom da zmagajo. Kosovarka je pokazala, da ni hina ka. Zakaj bi se morala prisiljeno sladko smejati in hinaviti, tako kot ostale?