Magazin > VIP
151 ogledov

Miss Universe Slovenije osvojila srca občinstva

ana haložan youtube.com
Miss Universe Slovenije, Ana Haložan se je sinoči udeležila izbora za Miss Universe in požela bučen aplavz.

Ana Haložan je pred začetkom priprav na izbor Miss Universe padla in utrpela hude poškodbe. Ker je zamudila večino snemanj in predpriprav, se finala kot tekmovalka ni smela udeležiti, se je pa kljub temu sprehodila po odru. Navdušila je občinstvo ter medije. "Ni osvojila naziva Miss Universe, je pa osvojila srca občinstva,“ je zapisal Eonline.

ana haložan | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kaj točno se je z Ano tistega usodnega dne v Las Vegasu zgodilo, ni znano. Eonline poroča, da je imela napad in da je desna stran njenega obraza paralizirana. "Njen padec ni bil nedolžen, a Ana ostaja optimistična," pa je za Žurnal24 povedala tiskovna predstavnica slovenskega izbora za Miss Universe Kaly Kolonič.



"Kako se mi je to zgodilo? Kaj sem storila, da sem si to zaslužila? Ko so mi v bolnišnici povedali, da ne smem na izbor, sem si mislila: 'Se šalite? Šla bom,“ je na odru povedala Ana, ki je od lanskoletne zmagovalke Pauline Vega prejela šopek rož. "Gledam naprej. To bom premagala,“ je še dodala naša lepotica.

Pri Ani je njena mama Mojca, ki je za ameriške medije povedala: "Ana je že od nekdaj imela velike sanje. Ko se za nekaj odloči, je prav nič ne more zaustaviti.“

PREBERITE ŠE: Voditelj razglasil napačno Miss Universe 2015

 

Komentarjev 6
  • malonaokoli 18:02 23.december 2015.

    promocija Slovenije je bila spektakularna, pa če tudi ne zaradi lepote...

  • Žirafa 22:48 22.december 2015.

    Podpis!

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:28 21.december 2015.

    Bučne!!!Pa to ne tiste, ki rastejo na vrtu.