Magazin > VIP
29 ogledov

Miss ZDA šikanirala študentke?

Kira Kazantsev Profimedias
Kira Kazantsev je šikanirala, žalila in tepla sošolke.

Kira Kazantsev so 14. septembra okronali za Miss ZDA 2014. Lepotica iz New Yorka je po zmagi povedala, da želi postati diplomatka in se zavzemati za žrtve družinskega nasilja. Če gre verjeti govoricam, pa bi se morala 23-letnica, preden jo spustijo nad žrtve nasilja, o medosebnih odnosih še kar nekaj naučiti. Lani naj bi namreč svetlolasko ruskih korenin na univerzi Hofstra vrgli iz združenja Alpha Phi, ker naj bi žalila, šikanirala in tepla ostale študentke.

23-letnica obtožbe zavrača. "To ni res. Boli me, da se to o meni govori,“ je povedala v oddaji Good Morning America in dodala: "Nisem bila nasilna. Vse so vzeli iz konteksta, saj sem sedaj na očeh javnosti.“

Kira je sicer priznala, da so jo izključili iz združenja, a ne zaradi nasilja nad drugimi. V pismu nekdanjim diplomantom univerze, ki ji je povabila na zabavo, je zapisala, da bodo "zaobljube strašne“. To pismo je prišlo do vodstva šole, ki jo je poklicalo na zaslišanje, ki pa se ga ni udeležila. Vodstvo naj bi jo zato za kazen izključilo iz omenjene skupine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.