Magazin > VIP
18 ogledov

Mister tik pred svetovnim izzivom

Jure Rugani, mister Slovenije 2013
1/6
Vid Rotar
Mister Slovenije 2013 Jure Rugani se je še zadnjič pred odhodom na svetovni izbor v Indonezijo predstavil sedmi sili. Obenem se je poslovil od prijateljev in znancev, ki so mu zaželeli uspeh na Daljnem vzhodu.

Aktualnega mistra Slovenije Jureta Ruganija loči le še nekaj dni do odhoda na svetovni lepotni izbor Mister International 2013, ki bo letos v Indoneziji.

Absolvent fakultete za šport se je na najpomembnejši dogodek leta pripravljal kar sam: "Izdelal sem načrt treningov in se v zadnjem obdobju dosledno držal zastavljenega. Mislim, da sem z intenzivnimi treningi in pravilno prehrano dosegel želeno, pa tudi kondicijsko sem zelo dobro pripravljen." Z Juretom potuje tudi član organizacije Mister Slovenije Erik Ferfolja, ki je povedal: "Svetovni izbor bo potekal dva tedna. Najprej bomo nekaj dni v Džakarti, potem pa letimo na drugi konec Indonezije, v predel, imenovan Java. Veliko bo turističnih in kulturnih ogledov, srečanj z visokimi predstavniki in seveda snemanj. Teden pred finalom se vrnemo v Džakarto, kjer bodo intenzivne priprave na finalni dogodek. Ta bo v četrtek, 21. novembra, v dvorani Skenoo Hall. Držite pesti!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.