Magazin > VIP
41 ogledov

Mistra bo spremljala človeška ribica

Marko Šobot Peter Klinc
Svetovno občinstvo bo v prihodnjih tednih uprto v Tajsko. Tam se bo namreč odvijalo moško svetovno lepotno tekmovanje Mister International 2012. Slovenska delegacija se je še pred odhodom poslovila od najbližjih in predstavnikov sedme sile ter razkrila pričakovanja.

Že drugič zapovrstjo se bo svetovno tekmovanje Mister International odvijalo na Tajskem. V ta namen je organizacija Mister Slovenije v ljubljanskem Klubu 300 priredila poslovilno zabavo in novinarsko konferenco z zabavnim programom, ki je navdušila vse zbrane. Zvezda večera je bil vsekakor Marko Šobot, mister Slovenije 2012 za mistra international. Dolenjski lepotec se skupaj s predstavnico organizacije Nino Uršič že v ponedeljek odpravlja na Daljni vzhod, zato vzhičenja nikakor ne skriva: "Resnično se veselim edinstvene avanture. Vzhičenje je toliko večje tudi zato, ker prvič letim z letalom." Novomeščan je še povedal, da bo s sabo vzel talisman, ki ga nosi s sabo na verižici. Nobena skrivnost ni, da si želi poseči po najvišjih mestih: "Vedno ko v čem tekmujem, si želim zmage, in tudi tokrat je tako! Seveda pa bomo o realnih možnostih lahko govorili šele, ko bomo tam in bomo v živo spoznali konkurenco."

Visoka pričakovanja

Za mizo govorcev na novinarski konferenci je sedel tudi glavni organizator projekta Mister Slovenije in lastnik modne agencije Mister Model Management Erik Ferfolja. Povedal je, da bo slovenska delegacija tamkajšnjim organizatorjem in visokim predstavnikom podarila skulpturo človeške ribice, Marko pa bo blestel v unikatnih čevljih oblikovalke Alje Novak. Za uradne fotografije slovenskega mistra Marka pa je poskrbela odlična fotografinja Ana Gregorič, ki je prav tako sedela za mizo govorcev. Primorka ni skoparila z besedami in po videnem Marku napovedala uvrstitev v super finale TOP 5. Novinarsko konferenco je simpatično in dinamično povezovala prekaljena voditeljica Pia Pustovrh, za glasbene točke pa je poskrbel raper Mirko, sicer dober Markov prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.