Magazin > VIP
61 ogledov

Mistra Slovenije odkril John Galliano

Miha Dragoš
1/5
Misterslovenia.com
Miha Dragoš je na modni brvi v Milanu predstavljal oblačila slavnega modnega oblikovalca Johna Galliana.

Miha Dragoš, mister Slovenije 2011 za mistra Universe, kot model dela v Milanu, kjer si je v času tedna moške mode zagotovil delo pri modni hiši priznanega oblikovalca Johna Galliana. Postavni 23-letnik je tako prestal svojo prvo izkušnjo kar na modni brvi slavnega modnega guruja. "Najprej nisem točno vedel, kaj lahko pričakujem. Ob koncu pa sem bil resnično navdušen. In to ne samo nad organizacijo, ampak tudi nad oblačili, ki sem jih nosil. Vse je bilo tako udobno, ravno prav zame, saj obožujem kose, v katerih se počutim svobodnega," je povedal Miha po nastopu.

Zanimanje je požel tudi pri športno elegantni blagovni znamki Stone Island, poleg dela za omenjeno znamko pa bo posnel še nekaj reklamnih kampanj.

V spomladanskih mesecih pa se bo študent fakultete za šport vrnil v Slovenijo, saj ga čakajo študijske obveznosti. Poleg tega se bo začel pripravljati na svetovni lepotni izbor Mister Universe, ki bo potekal med 1. in 15. julijem v Dominikanski republiki, sodeloval pa bo tudi pri izboru novih mistrov za leto 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.