Magazin > VIP
34 ogledov

Mistri morali prestati več preizkušenj

Mister Slovenije 2013
1/12
Vid Rotar
Top 20 kandidatov, ki se potegujejo za laskavi naslov Mister Slovenije 2013, je moralo ta vikend žiriji pokazati iz kakšnega testa so.

Dvajseterica postavnih kandidatov se je tokrat mudila na štajerskem koncu, točneje v Žički kartuziji, kjer so morali prestati številne preizkušenje. Lepotci, člani organizacije in strokovna komisija so preživeli dan poln dobre volje, ki je bil srečen predvsem za fante, ki so si po točkovanju  zagotovili polfinalni nastop.

Na preizkušnji

Lepotci so morali svoj talent in sposobnosti najprej pokazati na delavnici javnega nastopanja, pri čemer jih je urila koreografinja Mojca Pačnik. "Bistvo delavnice je bilo fantom predstaviti osnove nastopanja in jih postaviti na preizkušnje. Tu je komisija lahko videla, kdo ima morda kanček več talenta, domišljije in iznajdljivosti. Sicer pa menim, da so se fantje zelo trudili in se predstavili v dobri luči." Poleg Mojce Pačnik so komisijo sestavljali organizatorja projekta Mister Slovenije Erik Ferfolja in Nina Uršič, Bojan Ilijanič, 4. spremljevalec mistra universe 2011 in Best Body Mister Universe 2011, miss universe 2006 in organizatorka miss universe dogodkov Nataša Pinoza, ter predstavnika Proteini.si Tamara Smonker in Denis Chorchyp.

Kondicija je!

Kasneje je sledila preizkušnja kondicije. Fantje so se morali izkazati v vodeni vadbi na osnovi borilnih veščin, ki sta jo vodila Tamara Smonker in Denis Chorchyp. "Zelo sem presenečena in navdušena. Fantje imajo zelo veliko kondicije in trudili so se od prvega trenutka do konca. Drugače je te fante spoznati v živo. Na njih se navežeš, zato jih je ob koncu težko oceniti," je povedala Tamara.

Na koncu so se fantje še enkrat sprehodili v kopalkah in komisija je podala zadnje ocene. Polfinalisti bodo znani v začetku prihodnjega tedna, ko bodo znani tudi rezultati Facebook glasovanja.

Komentarjev 1
  • depresija 18:25 23.april 2013.

    sam še Borut Pahor manjka pa bo ta prav Jersey Shore.. Bolniki.