Magazin > VIP
21 ogledov

Mitja mučil živali?

forum voyo.si
Na spletnem forumu šova Gostilna išče šefa 2 sta se pojavili komentatorki, ki trdita, da se je Mitja pred kamerami hvalil, kako je mučil prašiča.

Mitja | Avtor: voyo.si voyo.si
"Ogabno! Upam, da je spet močno pretiraval kot običajno. Pred nekaj časa je razlagal tudi nekaj o tem, kako so z brenerjem kurili žive odojke. Nekaj takega no, nisem ga mogla več poslušati in sem samo preklopila. Je bilo pa tudi takrat slišat njegov hahaha. Tip se prav naslaja nad zverinskostjo nad živalmi," se je na forumu razburila bralka, ki tudi meni, da bi morala v ponedeljek v šovu ostati Martina in ne 30-letni Primorec.

Druga komentatorka pa trdi, da je Mitja pred kamerami razlagal, da je nekoč svinjo ustrelil v rilec. Žival naj bi nato zbežala in padla v jarek.

Na Pop TV smo se obrnili s vprašanjem, kaj na te obtožbe pravijo Mitjevi družinski člani. Njihovega odziva nismo dobili, tiskovni predstavnik Pop TV pa je za nas povedal, da so pregledali vse posnetke, a te teme – o mučenju prašičev – niso zasledili.

Bralec (ime hranimo v uredništvu) pa nam je sporočil, da naj bi bila včeraj zoper Mitjo Humarja s strani nekaj posameznikov vložena  prijava na Policijsko postajo Ljubljana Vič. Razlog: mučenje živali. Navedbe smo preverili pri PU Ljubljana. "Po razpoložljivem preverjanju vas obveščamo, da PU Ljubljana Vič v zadnjem tednu ni prijela nobene prijave, ki bi se nanašala na mučenje živali," so nam sporočili.

 

Komentarjev 7
  • renemario 19:28 22.november 2013.

    ...ja , khm....ne vem, če bi se splačalo. Obstaja velika verjetnost, da bi se zastrupil pri takem gnilem mesu.

  • Avatar čavez
    čavez 18:09 22.november 2013.

    Mu grem takoj pomagat cvret parlamentarne prašiče.

  • olaf 12:59 22.november 2013.

    A je imela prleški naglas?