Magazin > VIP
111 ogledov

Mitja Petkovšek spet očka

Mitja Petkovsek Mojca Rode Žurnal24 main
Družina Mitje Petkovška in Mojce Rode se je pretekli teden povečala za še eno članico.

Slovenski telovadec Mitja Petkovšek in njegova žena Mojca Rode sta se preteklo sredo v ljubljanski porodnišnici razveselila še ene hčerke, ki sta ji nadela ime Asja. Porod je minil brez zapletov, pri njem pa je bil Mojci v podporo tudi Mitja. "Glede na to, da je bil to že drugi otrok, je šlo praktično za podoživljanje. Bilo pa je lažje kot pri prvi hčerki,“ nam je zaupal ponosni očka in dodal, da se tako mamica kot dojenčica dobro počutita: "Enkratno smo. Asja je pridna, zdrava, Mojco pa moramo včasih kar prisiliti, da malo počiva.“

Parček ima sicer od prej že skoraj dve leti staro hčerkico Gajo, ki je dobro sprejela prihod svoje sestrice. "Gajo smo, že odkar se je poznal trebušček, pripravljali na njen prihod in ji govorili, da je noter njena sestrica, ki bo kmalu prišla na svet. Tako da se nam zdaj zdi, kot bi bili že dolgo skupaj,“ nam je povedal in dodal, da se tudi mala Asja že odziva na svojo starejšo sestro. "Asja je vedno, če Gaja govori ali kriči, vsa nasmejana."

Kakor se spodobi za novopečene očke, je Mitja proslavil prihod svoje drugorojenke, in to kar dva dni zapored. "Je bilo kar naporno, vendar smo njen prihod lepo proslavili,“ nam je odkril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.