Magazin > VIP
31 ogledov

Mladenka, ki jo je doletela velika čast

sosie bacon Reuters
Tokratna miss zlatih globusov prihaja iz igralske družine Bacon.

Čeprav sta življenja v soju luči vajena, je bila sinočnja podelitev zlatih globusov za igralca Kevina Bacona in Kyro Sedgwick nekaj posebnega. Njuno 21-letno hčerko Sosie je namreč doletela posebna čast. Novembra so jo izbrali za letošnjo miss zlatih globusov, mladenka pa se je sinoči v tej vlogi več kot izkazala. Za svoj veliki dogodek je izbrala čudovito obleko, v kateri se je z lahkoto kosala s preostalimi zvezdnicami in bodočimi kolegicami.

Tudi Sosie se je namreč odločila za igralski poklic. Svojo prvo vlogo je odigrala leta 2005 v filmu Loverboy, ki ga je režiral njen oče, manjšo vlogo pa je dobila tudi v seriji Closer, v kateri igra njena mama.

Naloga misice zlatih globusov je, da zvezdnikom pomaga podeliti nagrade. Za dekleta, ki bi rada zaslovela, je to dobra odskočna deska. Katero slavno hčerko bo doletela ta velika čast, odloča Združenje tujih novinarjev. Lani so jo podelili Francesci Eastwood, hčerki Clinta Eastwooda in Frances Fisher.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.