Magazin > VIP
73 ogledov

Mladi zvezdnik ima temno družinsko skrivnost

Angus T. Jones FameFlynet
Angus T. Jones, zvezdnik priljubljene serije Dva moža in pol, ima temno družinsko skrivnost. Njegov stric je morilec, ki bo v zaporu preživel 99 let.

Angus je eden najbolje plačanih otroških zvezdnikov, za kar se lahko zahvali nadvse uspešni seriji Dva moža in pol. O 19-letnem igralcu se sicer ne piše prav veliko, zdaj pa je pristal na rumenih straneh številnih ameriških revij. Izvedelo se je namreč, da je bil njegov stric Eric Eugene Claypool leta 1995 obtožen umora moškega, ki naj bi ga spolno zlorabil, za kar bo moral v zaporu sedeti kar 99 let.

To pa ni prvič, da se Angus sramuje svoje družine. Njegovo mamo Carey Jones, sestro obtoženega Erica, so leta 1992 aretirali, ker je v stanju vinjenosti iz taksija iztrgala taksimeter, nato pa med aretacijo udarila policista. Pet let kasneje je spet pristala v priporu, ko so jo ujeli sredi vloma. Njegov oče Kelly je bil leta 1986 aretiran zaradi posedovanja marihuane in posedovanja neregistriranega orožja. Leta 1997 sta bila aretirana oba njegova starša, ker je Carey Kellyja obtožila, da jo je izvlekel iz avtomobila in jo porinil na tla. "Angus je bil zelo nesrečen, ko so številne aretacije njegovih staršev prišle na dan," je za RadarOnline.com povedal vir in dodal, da skuša biti sam čim boljša oseba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.