Magazin > VIP
44 ogledov

Mlado igralko našli mrtvo

Jessie Blodgett Youtube
Igralko Jessie Blodgett so pretekli teden našli mrtvo v njeni postelji, na vratu pa je imela odtise davljenja.

Ameriški policisti trenutno preiskujejo smrt 19-letne igralke Jessie Blodgett, ki je v svoji postelji umrla 15. julija. Pred tem se je najstnica udeležila kasting zabave produkcije Goslač na strehi, nato pa se je okoli 1. ure vrnila domov k svojim staršem. Njena mama je policistom povedala, da je ob 8. uri zjutraj odšla v njeno sobo pogledat, ali je vse v redu, in se ji ni zdelo nič sumljivega. Okoli poldneva, ko se je med službo ustavila doma, je spet šla preverit v hčerkino sobo, takrat pa je ugotovila, da je bila Jessie že mrtva.

Policija išče morilca

Preiskovalci so na Jessiejinem vratu našli sledi davljenja, a v bližnji okolici zaenkrat še niso našli vrvi ali česa podobnega, s čimer bi lahko bila zadavljena.

Možje v modrem so že zaslišali 46-letnega moškega, ki so ga opazili na isti zabavi, Jessie pa naj bi sedela v njegovem naročju. Moški se je izrekel za nedolžnega in dejal, da bi bilo njegovo "dekle zelo jezno, če bi vedelo, kako se je obnašal ob 19-letnici." Policisti so si že priskrbeli sodne naloge, da lahko preiščejo njegov telefon, enako bodo storili z žrtvenim.

Uradni vzrok smrti zaenkrat še ni znan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.