Magazin > VIP
20 ogledov

Množično slovo od Curtisa

Tony Curtis, pogreb
1/6
Žurnal24 main
Okoli štiristo oboževalcev, zvezdnikov, prijateljev in družinskih članov je na zadnjo pot pospremilo igralca Tonyja Curtisa.

Pred kapelico v Las Vegasu se je zbralo na stotine ljudi. Pogrebci so se še zadnjič poklonili igralski ikoni. Med molitvijo so sklanjali glave in se prijeli za roke.

Pogreb se je začel ob enajsti uri po lokalnem času (18. uri po srednjevropskem času), pred pokopališčem Palm Mortuary & Cemetery pa je čakalo na desetine žalujočih.

Jamie Lee Curtis, njegova hčerka iz zakona z igralko Janet Leigh, je postala zelo čustvena, ko je z židovskimi besedami svojega očeta opisala kot malo norega. "Vsi smo nekaj dobili od njega. Jaz, seveda, sem dobila strašno potrebo po pozornosti," je povedala.

Preberite več o smrti in življenju velikega igralca.


Jill Vandenberg, Curtisova zadnja soproga, se mu je zahvalila. Povedala je, da so ga pokopali v njegovem najljubšem šalu in šoferskih rokavicah.

Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger se je velikega igralca spomnil kot mentorja, ki je spodbujal njegovo igralsko kariero, ko so mu vsi drugi govorili, da v Hollywoodu zaradi naglasa in imena ne bo nikoli uspel. "Uspelo ti bo. Ne oziraj se na tiste ljudi. Tudi sam sem slišal podobno, ko sem prišel sem," je povedal  Schwarzenegger.

Prijatelj Gene Kilroy je povedal, da je Curtis drugim znal dati občutek, kot da so Spartak. Med pogrebci sta bila tudi Kirk Kerkorianactor in Kirk Douglas.

Curtis je umrl prejšnji teden, star 85 let. Med spanjem mu je zastalo srce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.