Magazin > VIP
68 ogledov

Modrica na Amberinem licu naj bi bila Johnnyjevo delo

Amber Heard modrice Johnny Depp
1/3
Profimedias
Amber Heard, ki je vložila zahtevo za ločitev od igralca Johnnyja Deppa, je na sodišču zahtevala za igralca prepoved približevanja zaradi nasilja.

Do nasilja med zakoncema, ki se razhajata, naj bi prišlo v soboto. Amber Heard naj bi na svoj dom poklicala policijo, ki pa ob prihodu pri njej ni našla Deppa, saj naj bi ta že odšel. Heardova ni želela podati prijave, policija pa naj bi se ponoči še enkrat vrnila, da bi preverila, ali se je Depp vrnil. 

Amber je sodniku prinesla fotografije, s katerimi je dokazovala, da je bil Johnny Depp nasilen do nje. Sodnik je njeni prošnji ugodil. Ob odhodu s sodišča je bilo na igralkinem desnem licu videti modrico.

Kot piše People, naj to ne bi bil osamljen dogodek. Dobro obveščeni vir je dejal, da je bil to zgolj zadnji v vrsti takšnih dogodkov in da je bilo običajno še veliko huje kot tokrat.  

V zameno za molk naj bi ji ponudil denar

Depp naj bi vedel, da namerava na sodišču zahtevati prepoved približevanja in naj bi to poskusil preprečiti. Amber naj bi v zameno ponudil denar. 

Tiskovna predstavnika igralcev se še nista odzvala. 

Novica o ločitvi para, ki se je poročil pred 15 meseci, je odjeknila le nekaj dni po smrti igralčeve matere.

Pričakovati je, da se bo ločitev zapletla, ko bo prišlo do delitve premoženja, saj nista podpisala predporočne pogodbe. Depp naj bi bil vreden več kot 400 milijonov dolarjev. 

 
Komentarjev 1