Magazin > VIP
24 ogledov

"Moja čudovita mala komunistka"

Vztrajala je, ker je verjela, da se bo spremenil. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Mel Gibson in Oksana Grigorjeva se še vedno borita za skrbništvo njune hčerke. Da bi Oksana prepričala sodišče, kakšen je Mel, je objavila njegova stara ljubezenska pisma.

Nekdanji hollywoodski parček Mel Gibson in Oksana Grigorjeva, ki sta znana predvsem po prepirih in škandalih, sta še vedno vpeta v vojno na sodišču za skrbništvo njune hčerke Lucie. Tokrat je Oksana izbrskala stara pisma, ki ji jih je igralec napisal. Tukaj je nekaj misli zvezde filma Mad Max:

 

"To je tvoja kapitalistična svinja, ki pristaja na carini v Minnesoti. Odkar sem zapustil London, mislim na komaj kaj drugega kot nate. To je krasno in žalostno, ker nisi poleg mene. Potrebujem mojo malo Rusinjo, da mi napolni dušo."

"Če si pokonci, me pokliči, moja temnooka čudovita majhna komunistka. Pogrešam te, pri bogu, ljubim te."

"Noro te ljubim, kar lahko vidiš po tem, kako me strah, da bi te izgubil, to me lahko naredi iracionalnega."

"Premagala si pošast v meni s svojo ljubeznijo, ki izhaja iz tvojega resnično lepega srca in duše."

Grigorjeva pravi, da je verjela, da se bo Mel spremenil, zato je tako dolgo vztrajala v zvezi. "Obupno sem si želela, da bi se mu izboljšalo, vendar vem, da ne morem več živeti v strahu pred njegovo nepredvidljivo in nestabilno osebnostjo. Groza me je. Verjamem, da je neuravnotežen in nevaren. Zdaj se ga bojim bolj kot kdajkoli prej," je še razložila Rusinja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.