Magazin > VIP
31 ogledov

"Moja kratka pričeska odganja fante"

Emma Watson FameFlynet
Emma Watson pravi, da s svojo kratko pričesko odbija fante.

V času, ko se vse ženske trudimo biti čim bolj privlačne, mlada igralka Emma Watson vztraja pri kratki pričeski, ki, po njenih besedah, fantov prav nič ne privlači. "Če bi bilo po moje, bi za vedno ostala kratkolaska. Seveda pa moške privlačijo dolgi lasje, o tem ni dvoma. Fantje okoli mene mi kar naprej govorijo: 'Zakaj si to naredila? Velika napaka,' vendar mi je, po pravici povedano, čisto vseeno, kaj si mislijo. Še nikoli se nisem tako dobro počutila v svoji koži kot ravno s kratkimi lasmi. To je ena mojih najboljših odločitev, kar sem jih sprejela."

Očitno pa je 22-letna lepotička le všeč nekomu, njenemu fantu Willu Adamowiczu. Emma je o svojem ljubezenskem življenju sicer zelo skrivnostna, a vseeno odkrito priznava, da ni lahko imeti fanta, če ti paparaci neprestano sledijo: "Težko hodim na zmenke, saj vsakega, ki ga fotografirajo z mano, označijo za mojega novega fanta. Na koncu je videti, kot da imam najmanj šest tisoč fantov."

 

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.