Magazin > VIP
25 ogledov

"Moja prva noč z Deppom"

Peggy smo lahko videli tudi v serijah Obalna straža in Družina za umret. (Foto: Žurnal24 main
Igralka in manekenka Peggy Trentini je napisala knjigo o svojih bogatih spolnih izkušnjah s hollywoodskimi zvezdniki.

Med njenimi ljubimci naj bi bil tudi Johnny Depp, ki ga je igralka spoznala na zasebni zabavi v njegovi vili. "Očitno sem mu takoj padla v oči. Predstavil se mi je kot Marco. Na prvi zmenek je prinesel odejo in šampanjec, ki sva ga spila na strehi njegove hiše. Tam sva se prvič tudi ljubila," je v knjigi Once Upon a Star: Celebrity Kiss and Tell Stories zapisala Peggy in dodala, da sta se po spolnem aktu še dolgo pogovarjala. "Pravi intelektualec je. Bil je fantastičen."

Depp, Costner in Idol
A Depp ni bil edini zvezdnik, ki je Peggy povabil v svoj dom. Mečkala naj bi se tudi s Kevinom Costnerjem. "Kevin je prijatelje prosil, naj k njemu povabijo čim več deklet, da si bo lahko izbral najlepšo. Bil je zelo zabaven. Ves čas se je spogledoval, a ga nisem jemala resno. Prijatelji so mi namreč že vnaprej povedali, da je velik ženskar."

Peggy ima veliko povedati tudi o Billyju Idolu. "Billy se najbolje poljublja. Bil je zelo nežen in skrben," je med drugim o pevcu izdala lepotička.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.