Magazin > VIP
42 ogledov

Moja življenjska želja so otroci in poroka

Manca Špik mediaspeed
Kar številne ženske skrivajo, Manca Špik pove jasno in glasno: "Praznovala sem 31. rojstni dan" in nam zaupa svoje najbolj goreče želje ...

Priljubljena pevka Manca Špik o svojem samskem stanu brez zadržkov pove: "Veliko me sprašujejo o tem in jaz odgovarjam, da ljubim svojo čudovito družino. Sem samska in uživam v tem. Sebe spoznavam do potankosti in iščem ljubezen v sebi, ne okoli sebe. Sem na težki, a na kvalitetni osebnostni in zrelostni poti. To, kar se mi dogaja, je prav, in poskušam izkoristiti vsak trenutek."

Brez osebnih uspehov karierni ne štejejo prav dosti

Številne domače zvezdnice se pritožujejo, da se jih fantje celo bojijo, Manca pa pravi, da temu ni tako. "Ne verjamem v to. Sem povsem preprosta punca, ki obožuje glasbo, in verjamem, da bo prišla na vrsto tudi poroka in otroci. To je moja življenjska želja in cilj, saj mi brez družine uspehi ne pomenijo veliko. Če si nekaj zelo želiš, se ti to tudi uresniči, in jaz verjamem v to," je optimistična Špikova, ki se je na včerajšnjem jubileju skupine Victory zadrževala v družbi Jerneja in Mihe Tozona ter bivšega partnerja in poslovnega sodelavca Primoža Goričnika.

Pevka nam je o svojih glasbenih kolegih zaupala: "Sem njihova poslušalka in občudovalka. S skupino Victory velikokrat skupaj igramo in fante zelo cenim, ker so veliki garači, pravi glasbeni fizikalci. Če se ne bi tako dobro razumeli med sabo, zagotovo ne bi obstali tako dolgo."

Manca je pred kratkim sicer praznovala svoj 31. rojstni, ki ga je proslavila kar s tremi zabavami, počasi pa že pripravlja tudi nove projekte: "Trenutno malo pavziram, a kljub temu pripravljamo nove projekte. Upam, da jih bomo lansirali spomladi. Šlo bo za moj stil in se že zelo veselim svoje nadaljnje glasbene poti."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.