Magazin > VIP
66 ogledov

Mojca žrtev bančnega ropa

Mojca Javh POP-TV-2
Verjetno niste pozabili zloglasnega ropa sefov SKB banke. Takrat je kratko potegnila tudi izpadla tekmovalka šova Gostilna išče šefa Mojca Javh.

Se še spomnite največjega bančnega ropa pri nas, ko so roparji pred sedmimi leti izpraznili bančne sefe v središču prestolnice? Tega zagotovo ne bo pozabila izpadla tekmovalka druge sezone šova Gostilna išče šefa Mojca Javh, ki je bila takrat tudi sama žrtev ropa.

"Takrat sem imela v najemu dva sefa, prvi je ostal nedotaknjen, drugega pa so izpraznili, vendar mi je banka, potem ko sem vse dokazala, stroške povrnila. Lahko rečem, da so zelo korektno ravnali," je zaupala Mojca, ki so ji pred sedmimi leti izpraznili sef z denarjem, tistega z nakitom pa pustili nedotaknjenega. Javhova pravi, da kljub dogodku banki še vedno zaupa: "Še vedno imam najet sef, v katerem hranim ves nakit, nič več nimam doma, prav tako pa zlato ni več modno, tako da nosim le še poceni nakit."

Mojca očitno nima sreče, saj jo doleti veliko neprijetnosti, pred leti se je tako za las izognila smrti.

Komentarjev 9
  • Oxxo 22:12 29.oktober 2013.

    A si pred spanjem poklenil in očistil lakaste čevlje JJ?

  • Trovlak 19:35 28.oktober 2013.

    Hahahaha, CAR!

  • olaf 19:27 28.oktober 2013.

    Tudi jaz sem utrpel rop sefa SKB, ko so mi ukradli sekiro, s katero sem cepil atome. Pa tega nihče ne omenja. Mogoče se pa moram prijavit v kak brezvezen šov in debilizirat v njem.