Magazin > VIP
7169 ogledov

Monaška kneginja Charlene se zaradi hčerke še danes trese

charlene
Malo je manjkalo in dinastijo Grimaldi bi doletela še ena tragedija.

Ameriški smučar Bode Miller in nigerijski glasbenik D'banj sta na tragičen način izgubila otroka - Millerjeva 19-mesečna hčerka in glasbenikov 13-mesečni sin sta se utopila v bazenu. Takšna nočna mora bi se lahko pred kratkim zgodila tudi v palači monaškega kneza.

charlene | Avtor: Profimedia Profimedia

Kneginja Charlene je za "Point de Vue" dejala, da je bila tudi njena 3-letna hčerka Gabriella, ki še ne zna plavati, v nevarnosti, ko ji je padla igrača v bazen. Gabriella je po Charleninih besedah neustrašna, zato tudi ni dolgo oklevala in se nagnila čez rob bazena, da bi iz njega potegnila izgubljeni predmet. Charlene, nekdanja profesionalna plavalka, je na srečo še pravi čas opazila, kaj namerava narediti njena 3-letnica in jo potegnila na varno. "Še danes se tresem, ko pomislim, kaj bi se lahko zgodilo, če je ne bi opazila," je povedala 40-letnica, ki še vedno žaluje za bratrancem, ki se je kot otrok utopil. Tudi zato se zavzema za fundacijo, ki otrokom iz revnih družin nudi brezplačne tečaje plavanja.


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.